Διαγωνισμός για την εβδομάδα 10 έως 14 Νοεμβρίου

Κερδίστε τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες βιβλίων από τις εκδόσεις Λιβάνη!

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 fm και οι Eκδόσεις Λιβάνη δίνουν την ευκαιρία ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 5 τυχερούς να κερδίσουν 1 βιβλίο από τις νέες κυκλοφορίες

 

Στέλνετε κάθε μέρα μήνυμα στο 19000 γράφοντας ΠΑ ΚΕΝΟ τη λέξη ΒΙΒΛΙΑ. Η κλήρωση θα γίνεται κάθε μέρα στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου “Σκληρό Ροκ” (20:00 – 22:00) 

 

Για τη Δευτέρα: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το νέο βιβλίο του Χρήστου Σαμουηλίδη, "Μαύρη θάλασσα".

...Η Μαύρη Θάλασσα βγήκε μέσα από την ίδια την πραγματικότητα των γεγονότων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, μέσα από τις εκατοντάδες ζωντανές αφηγήσεις των ίδιων των επιζώντων Ποντίων προσφύγων της πρώτης γενιάς, τις οποίες συνέλεγε επί 14 χρόνια ο συγγραφέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το 1970, αμέσως μετά την άρση της λογοκρισίας από τη χούντα, και έλαβε τιμητικές διακρίσεις από τους συλλόγους "Αργοναύτες Κομνηνοί" και "Εστία Νέας Σμύρνης". 

 

Για την Τρίτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το εξαιρετικό νέο μυθιστόρημα της Γιώτας Στεφάνου, “Ο κάμπος με τις κούκλες”. 

...Φρέσκο, ανατρεπτικό με μαύρο χιούμορ. Ενα ερωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα που κλείνει το μάτι στον αναγνώστη. Ανδρες γοητευτικοί και γυναίκες επικίνδυνες συνθέτουν περίπλοκες σχέσεις. Στο σκοτεινό τους παράδεισο, ο έρωτας πληγώνεται και η αγάπη δαγκώνει. 

 

Για την Τετάρτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο του Μοντιανό Πατρίκ “Η βίλα της θλίψης”.  

Το μυθιστόρημα που κέρδισε Νόμπελ Λογοτεχνίας 2014  

...Τη δεκαετία του '60, μία παρέα περίεργων ανθρώπων ζει μία περιπέτεια πίσω από την οποία παραμονεύει το μυστήριο και ο αισθησιασμός. Σε αυτήν εμπλέκονται ένας μυστηριώδης γιατρός, μία γοητευτική ηθοποιός και ένας ανυπότακτος δεκαοχτάχρονος. Πίσω από τη φαινομενική ηρεμία που βαραίνει την ατμόσφαιρα, γεγονότα και χαρακτήρες αναδεύονται αργά και υπόγεια. 

 

Για την Πέμπτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο της Φωτεινής Ναουμ με τίτλο “Χωρίς παρελθόν”

...Αν πρέπει να τρέξεις, τρέξε. Αν πρέπει να ουρλιάξεις, ούρλιαξε. Αν πρέπει να κρυφτείς κάπου, μην το κάνεις. Είναι παντού, το φιλί, ο φόβος, η σιωπή που καρτερεί να αποσώσει όσα ξεκίνησαν πριν από χρόνια. 

 

Για την Παρασκευή: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο της Παυλίνας Νάσιουτζικ, "Η βροχή".

...Δύο άντρες, δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο ένας νεαρός άσημος συγγραφέας που αναζητά την έμπνευση με κάθε κόστος και κάθε τίμημα. Ο άλλος μεσόκοπος, διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ όλων των εποχών. Δύο μεγάλοι έρωτες θα σαρώσουν στο πέρασμά τους τα πάντα. Ο ένας πηγή ζωής, ο άλλος πηγή καταστροφής.