Σχεδιασμένο με αγάπη, το «Spread the seeds of hope» διατίθεται από το e-shop www.stylemeup.gr, το οποίο δωρίζει μέρος των πωλήσεων στην εθνική τηλεφωνική γραμμή 1069 του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού BeStrong.

Η σχεδιάστρια και δημιουργός του βραχιολιού, Σοφία Παπαθανασίου, εξηγεί:

«Αυτό το βραχιόλι συμβολίζει για μένα τη δύναμη της ελπίδας και της επιμονής. Είναι το βιωματικό μου βραχιόλι, το σύμβολο μιας διπλής νίκης. Κι όπως ο κλέφτης μάς επισκέπτεται απρόσμενα στη φύση για να μας κάνει να χαμογελάσουμε φυσώντας τον, έτσι και σε αυτό το βραχιόλι έρχεται με τα λευκά νημάτιά του να σκορπίσει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσοι αγωνίζονται. Σε αυτούς που θέλουν να «φυσήξουν» μακριά τις άσχημες εικόνες και να χαμογελάσουν».

Στήριξε την προσπάθεια, φορώντας το βραχιόλι ή δωρίζοντάς το σε αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα το μήνυμα: όλοι μπορούμε να μείνουμε δυνατοί!

Η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση, «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» / “BE STRONG”, ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσοι σχετίζονται με αυτόν (www.bestrong.org.gr). Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από το 2010 έως και σήμερα, έχοντας στηρίξει μέσω των ειδικών ψυχικής υγείας περισσότερα από 5.000 άτομα. Σήμερα, κινδυνεύει να κλείσει λόγω της έλλειψης πόρων αν δεν λάβει άμεση ενίσχυση.

Κάντε δικό σας το βραχιόλι από το e-shop https://www.stylemeup.gr/cart/ αντί του ποσού των €10.00 (με ΦΠΑ, χωρίς τα έξοδα αποστολής).

Είναι στο χέρι σου... για καλό σκοπό!

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία:

https://www.stylemeup.gr/blog/

210-6822453

[email protected]