Για πρώτη φορά η ομάδα Play της Better Future έρχεται στο “The Ranch” για να συναρπάσει μικρούς & μεγάλους. Bricktivity, με πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες με δεκάδες χιλιάδες τουβλάκια LEGO και έμπειρους συντονιστές.

25-26 Νοεμβρίου στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας σας περιμένουμε σε ένα μοναδικό event που ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων.Σ ε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το “The Ranch” είναι εκεί για να σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης, Ψυχαγωγίας, Χαλάρωσης και πολύ Παιχνιδιού.

Σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές μας Εγκαταστάσεις Άθλησης & Διαμονής, μοναδικές δραστηριότητες Bricktivity για μικρούς και μεγάλους.

  • Το παιχνίδι της γυάλας
  • Μόνιμη εγκατάσταση για ελεύθερο παιχνίδι
  • Κατασκευή custom μίνι φιγούρας LEGO®
  • Κατασκευή LEGO® Town
  • Κατασκευή αλυσίδας ντόμινο με τουβλάκια

Το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί και συζήτηση με τον κ.ΣτέφανοΑζαριάδη,Certified LEGO Serious Play Facilitator της Better Future με θέμα τη Δημιουργικότητα

Αφού έχετε ανακαλύψει το μυστήριο, μπορείτε ήσυχοι πια να περάσετε το βράδυ σας στα ξύλινα, ζεστά δωμάτια του Κολοράντο & της Αριζόνα στην Άγρια Δύση.

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε την εμπειρία του Bricktivity !!!