Το νέο ελαστικό Bridgestone Turanza T005 παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από μία περιεκτική ξενάγηση στον κόσμο της Bridgestone. Συνεργάτες – “ειδικοί” των ελαστικών καθώς και δημοσιογράφοι, που ειδικεύονται στον τομέα των ελαστικών, από όλη την Ευρώπη γνώρισαν από κοντά το Turanza T005, η καρδιά του οποίου, από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου,  χτυπούσε στην Αθήνα.
 
Το Bridgestone Turanza T005 είναι ένα ελαστικό που κατασκευάστηκε από τον τελικό καταναλωτή για τον τελικό καταναλωτή. Η κατασκευή του βασίστηκε στην ανάλυση των αναγκών των οδηγών, όπως αυτή διαμορφώθηκε κατόπιν εκτεταμένης και εξειδικευμένης έρευνας , προσφέροντας ένα τελικό προϊόν που «ακούει τα θέλω» των καθημερινών οδηγών, τα οποία εκτός από την ασφάλεια εστιάζουν στην άνεση και την απόλαυση στην οδήγηση ακόμη και τις βροχερές ημέρες.
 
Οι καλεσμένοι της Bridgestone είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ελαστικών, καθώς και για τις εταιρικές αξίες, δομές και συστήματα,  που υποστηρίζουν τέτοιου είδους επιτεύγματα τεχνολογικής αιχμής, όπως το Turanza T005.
 
Επίσης, στην πράξη, το νέο ελαστικό Turanza T005 δοκιμάστηκε σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, σε κυκλική πορεία και ευθεία με φρενάρισμα αλλά  και σε απότομο φρενάρισμα μετά από ξαφνικό εμπόδιο, αναπαριστώντας καταστάσεις και προκλήσεις,  που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους δρόμους. 
 
Tο νέο Turanza T005 κέρδισε ομολογουμένως τις εντυπώσεις όλων χάρη στη μοναδική ακρίβεια και τον απόλυτο έλεγχο, που προσφέρει στον οδηγό ακόμα και σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης.
 
 
 

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα και διαθέτει τα ελαστικά Bridgestone, Firestone & Dayton στην ελληνική αγορά από το 2001. Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι θυγατρική εταιρεία της ΕΛΤΡΑΚ, που έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μηχανημάτων Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει μπει δυναμικά και στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επίκαιρα νέα και φωτογραφικό υλικό, ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και επισκεφθείτε μας στις ιστοσελίδες μας www.bridgestone.gr και www.elastrak.gr.

 

Η Bridgestone EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), με έδρα στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, αποτελεί θυγατρική πλήρους ιδιοκτησίας της Bridgestone Corporation, με έδρα στο Τόκιο, της μεγαλύτερης εταιρίας ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Bridgestone EMEA δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί πάνω από 18.200 υπαλλήλους. Σε ολόκληρη την περιοχή διαθέτει 14 εργοστάσια ελαστικών και σχετικά με τα ελαστικά, ένα βασικό Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης και ένα πεδίο δοκιμών Τα κορυφαία ελαστικά της Bridgestone EMEA πωλούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και σε όλο τον κόσμο.