Λίγες ημέρες απέμειναν έως την διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης Climatherm - Energy 2018”. Αδιαμφισβήτητα η εν λόγω έκθεση συμβάλλει επί σειρά ετών στην παρουσίαση της εξέλιξης των νέων τεχνολογιών στον τομέα της ενέργειας, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα δημιουργίας νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της ενέργειας, είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλο το επαγγελματικό κοινό του κλάδου, στην κορυφαία κλαδική αυτή διεθνή διοργάνωση διατηρώντας σταθερή την αξία της, ως τον καλύτερο αρωγό προσφοράς γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και δυνατών μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των καλύτερων και επαγγελματιών του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Climatherm Energy είναι η κορυφαία, μεγαλύτερη και εξειδικευμένη Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την στήριξη και συμμετοχή, όλων των μεγάλων φορέων του κλάδου, δίνοντάς της ισχύ, ως το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς για επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά, η βιομάζα, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο – υγραέριο ( LPG ), τον κλιματισμό, την οικονομική θέρμανση, τα ενεργειακά τζάκια, τους καυστήρες πέλλετ, τον εξαερισμό, τη βιομηχανική ψύξη, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την ηλιακή ενέργεια, την ύδρευση και την αφαλάτωση. Σημαντικό, επίσης, να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λάβουν μέρος παρουσιάσεις καθώς και ημερίδες, όπως των εταιριών «THEROS - ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ»«ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε – TCL»«ΘΕΡΜΟΛΑ», «BOSCH BUDERUS» του «Ε.Ι.Α.Χ.- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΛΚΟΥ» αλλά και του συνδέσμου «ΠΣΔΜ-Η» και «Ο.Ψ.Ε» προς ενημέρωση και αναβάθμιση των γνώσεων, τόσο του επισκέπτη όσο και των εκθετών μας.

Στόχος της Project είναι, όπως πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της Διεθνούς έκθεσης Climatherm - Energy, στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, η σωστή διαφήμιση και η στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό, χαρακτηριστικά που θα κάνουν για ακόμα μια φορά την Climatherm – Energy 2018”, τη μεγαλύτερη διεθνή εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα.

Αναμένεται να την επισκεφθούν 20.000 και πλέον επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.