Με μια γρήγορη ματιά, το 33 Squared – The Bar, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά της πλατείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η διακόσμηση του χώρου, η αίσθηση που αποπνέει, η μουσική και τα ποτά του είναι εφάμιλλα με αυτά των μαγαζιών του κέντρου. Σε αυτό λοιπόν το σημείο της πλατείας εδώ και ένα χρόνο, οι ιδιοκτήτες Φώτης Φωτιάδης και Στέλιος Λάγιος, δημιούργησαν ένα bar που ήρθε για να μείνει! Η συνεργασία του Φώτη και του Στέλιου μετράει αρκετά χρόνια από τότε που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο θρυλικό Local της Κηφισιάς όπου ιδιοκτήτης ήταν ο Φώτης και head Bartender ήταν ο Στέλιος. Έκτοτε αυτή η σχέση δυνάμωσε για να φέρει σήμερα το αποτέλεσμα του 33 Squared - The Bar που γιόρτασε την Παρασκευή 1 Ιουνίου μαζί με τους φίλους του τον ένα χρόνο λειτουργίας του.

Τα signature cocktails του Στέλιου εναλλάσσονται με την εποχή, αλλά και τα trends, μένοντας πάντα ιδιαίτερα και ενναλακτικά για να καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! 

Ελαφριά σάντουιτς και δροσερές σαλάτες συνοδεύουν τον speciality καφέ σου, ενώ το βράδυ Ιταλικές πίτσες με φρέσκια ζύμη και όχι μόνο, πάντα με τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά, συνοδεύουν το ποτό σου.

Η μουσική είναι πάντα προσεγμένη, απ’ το πρωί έως και το βράδυ που ανεβάζει ένταση και ρυθμούς, με την κονσόλα να φιλοξενεί γνωστούς και καταξιωμένους Dj’s της Αθήνας.

 

33Squared – The Bar, Απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις

 

Το 33 Squared – The Bar είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από το πρωί 09:00 έως και αργά το βράδυ. Τηλέφωνο κρατήσεων 210-6821033, Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια τ.κ 15235