H Κωτσόβολος θα βρεθεί στο φετινό Colour Day Festival, παρουσιάζοντας τη fun πλευρά της τεχνολογίας! Η εταιρεία σε συνεργασία με τη HUAWEI και τη SONY έχουν ετοιμάσει ενέργειες για όσους θέλουν να δώσουν περισσότερο χρώμα στο Σαββατοκύριακό τους για τις 30/6 και 1/7 στο ΟΑΚΑ.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους φιγούρες στο stage του Colour Dance, υπό τους Extra Bass ήχους των νέων SONY (SRS-XB21, SRS-XB31, SRS-XB41), αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές, «χρωματιστές» φωτογραφίες με την ανανεωμένη σειρά HUAWEI Y Series 2018, που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των οικονομικών μοντέλων smartphones. Η HUAWEI Y Series 2018, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Κωτσόβολος με τα HUAWEI Y5 2018, HUAWEI Y6 2018, HUAWEI Y6 Prime 2018 και HUAWEI Y7 Prime 2018.

Όσοι βρεθούν το Σάββατο, 30.06, από τις 12:00 έως τις 23:00, στο ΟΑΚΑ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες και να παίξουν στο «χρωματοπόλεμο», ενώ την Κυριακή 01.07 από τις 12:00 – 22:00 θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά το Water Day Festival με το παραδοσιακό μπουγέλο να παίρνει τη σκυτάλη! Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα, παρέχοντας το ειδικό βραχιολάκι εισόδου, αλλά και την αδιάβροχη θήκη Κωτσόβολος, ώστε το κινητό να είναι πάντα εύκολα διαθέσιμο και ασφαλές γι’ αυτό διήμερο!

Για ακόμα μία φορά, η Κωτσόβολος δίνει τεχνολογικό παλμό στα δρώμενα της πόλης και συμμετέχει με το δικό της δημιουργικό τρόπο, αποκαλύπτοντας τη χρωματιστή και διασκεδαστική πλευρά της τεχνολογίας, #TheFunSideOfTechnology.


 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr, ενώ απασχολεί πάνω από 2.300 εργαζόμενους. Eξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη omni-channel μοντέλου, μέσω των καναλιών πώλησης καταστημάτων Franchise, αλλά και πώλησης επαγγελματικών λύσεων (B2B).

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 9 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά αεροδρόμια και στο Δουβλίνο και το Όσλο. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.