Με γνώμονα πάντα την σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια όλων, το ΚΤΕO auteco σε συνεργασία με το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών της Αθήνας, διοργάνωσε μια άσκηση ετοιμότητας του Τμήματος στους χώρους της auteco επί της Λεωφόρου Αθηνών 107, στο Βοτανικό.

100 και πλέον Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του τμήματος Αθηνών με συμμετοχή εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, ήρθαν αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα ενός ισχυρού σεισμού στην περιοχή του Βοτανικού που άφησε πίσω του εγκλωβισμένα θύματα εντός του κτηρίου της auteco, αλλά και τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στον περιβάλλοντα χώρο της άσκησης.

Την άσκηση παρακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής της auteco, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κος Κωνσταντίνος Βήκας, πλήθος εργαζομένων στην εταιρεία, ο Τομεάρχης του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Σαμαρειτών κος Ιωάννης Μακρής, και ο Περιφερειάρχης Αττικής και Στερεάς Ελλάδος κος Σέργιος Βαλασιάδης, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές της άσκησης, όσο και στους συμμετέχοντες, ενώ εξήραν την διάθεση όλων για συνεχή βελτίωση των γνώσεων προς όφελος του συνανθρώπου μας.

Η auteco καινοτομεί για ακόμα μια φορά, καθώς τέτοιου είδους ενέργεια πραγματοποιείται πρώτη φορά σε χώρο ΚΤΕΟ.

Το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών της Αθήνας ευχαρίστησε από καρδιάς την εταιρεία ΚΤΕΟ auteco καθώς και τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Βήκα, για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου για την εκτέλεση της άσκησης και την αμέριστη βοήθεια τους.

«Auteco νοιάζομαι»

Εταιρική κοινωνική ευθύνη 2018