Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 fm και οι Eκδόσεις Λιβάνη δίνουν την ευκαιρία ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 5 τυχερούς να κερδίσουν 1 βιβλίο από τις νέες κυκλοφορίες.

Στέλνετε κάθε μέρα μήνυμα στο 19000 γράφοντας ΠΑ ΚΕΝΟ τη λέξη ΒΙΒΛΙΑ. Η κλήρωση θα γίνεται κάθε μέρα στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου “Σκληρό Ροκ” (20:00 – 22:00) 

Νέες κυκλοφορίες από Δευτέρα 17 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Για τη Δευτέρα: Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το νέο βιβλίο του Γκάμπριελ Κολέτις, “Έξω από την κρίση: Για μια χώρα που μας αξίζει".

...Ενα βιβλίο που ερμηνεύει την κρίση και αναδεικνύει σειρά ζητημάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και για την Ελλάδα που θα κληθεί να συμμετάσχει σε ένα έργο ανοικοδόμησης της και κατάκτηση της κυριαρχίας της. 

 

Για την Τρίτη: Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το παγκόσμιο bestseller του Ενγκερ Τόμας  “Ο φλεγόμενος

...Το λογοτεχνικό αριστούργημα – με πρωταγωνιστές έναν δημοσιογράφο, την αστυνομία και ένα μισοκαμένο πτώμα μίας γυναίκας. 

 

Για την Τετάρτη: Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο του Γκρέμπερ Ντέιβιντ “Το δημοκρατικό σχέδιο. Η ιστορία, Η κρίση, Το κίνημα”.  

Ενας από τους σημαντικότερους επιστήμονες της γενιάς του, οδηγεί τον αναγνώστη από τη γέννηση της Δημοκρατίας της Αθήνας μέχρι και τις επαναστάσεις του 20ου αιώνα – Μια τολμηρή επανεξέταση της έννοιας της Δημοκρατίας. 

 

Για την Πέμπτη: Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο του Νίκου Λακόπουλου με τίτλο “Ο Αλέξης στη χώρα των θαυμάτων”

... Το βιβλίο παρακολουθεί το νεαρό Αλέξη Τσίπρα να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της πολιτικής Ιστορίας και παράλληλα αναζητά τις ρίζες της Αριστεράς και τις πηγές της κακοδαιμονίας του νεο­ελληνικού έθνους.. Φαίνεται πως η ιστορία στην Ελλάδα δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

 

Για την Παρασκευή: Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το βιβλίο του Κωνσταντίνου Κόλμερ, "Η σεισάχθεια δανείων και καταθέσεων".

... Ενα βιβλίο για το οικονομικό αδιέξοδο της Ελλάδος που κατά τον Κόλμερ, “δεν ημπορεί να επιλυθεί ούτε από μίαν κυβέρνησιν «εθνικής ενότητος», με ευρεία συμμετοχή των κομμάτων, όπως θα συστήσουν οι «εταίροι» της Ελλάδος στην ευρωζώνη”.