Μεγάλη είναι η ζήτηση και η ανάγκη στις ημέρες μας για προγράμματα σπουδών και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίναμε αναγκαία την συμβολή μας , παρέχοντας δωρεάν σεμινάρια σπουδών για δημοφιλείς κλάδους εργασίας.

Μετά τα 2 σεμινάρια με τίτλο 'Certified Guest Service Professional' , 2 νέα σεμινάρια θα δώσει η Αθηναϊς Νέγκα και η εκπομπή Happy Hour από την Τρίτη 06 Οκτωβρίου!

Ο τίτλος των σεμιναρίων είναι 'Certified Front Desk Agent'! Πρόκειται για ένα ταχύρυθμο σεμινάριο μάθησης αξίας 330 ευρώ το οποίο έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους εργαζόμενους σε χώρους υποδοχής στον κλάδο της φιλοξενίας!

Πιο συγκεκριμένα, το σεμινάριο σας παρέχει τις απαραίτητες οδηγίες για την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων του τμήματος υποδοχής , μαζί με γενικές γνώσεις φιλοξενίας καθώς και ποιοτικές δεξιότητες που απαιτούνται.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά έμπειρους και νέους επαγγελματίες , ακόμα και ανθρώπους που αλλάζουν κλάδο και στρέφονται στον ξενοδοχειακό τομέα!

Για να διεκδικήσετε το δώρο , συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Happy Hour και όταν η Αθηναϊς Νέγκα , δώσει το σύνθημα στείλτε μήνυμα στο 54777 γράφοντας την λέξη ΣΠΟΥΔΕΣ αφήνετε κενό και το ονοματεπώνυμο σας! (Χρέωση 1,24 €/sms)