Με νέα θέματα σεμιναρίων έρχεται η αγαπημένη σας Αθηναϊς Νέγκα την ερχόμενη εβδομάδα! 

Μετά την επιτυχία που είχαν τα πρώτα θέματα σεμιναρίων , συνεχίζουμε την συνεισφορά μας στον τομέα εκπαίδευση , αναγνωρίζοντας την ζήτηση και τις ανάγκες της εποχής μας !

Δύο σεμινάρια με τίτλο Certified Hospitality Revenue , αξίας 480 € το ένα θα δοθούν στην εκπομπή Happy Hour , την Τετάρτη 10 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Η πιστοποίηση απευθύνεται σε έμπειρους ή νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με το marketing ή τις πωλήσεις αλλά και για όσους εργάζονται σε ξενοδοχεία, τμήματα ψηφιακού marketing ή τμήματα ηλεκτρονικού εμπορίου! Η πιστοποίηση απευθύνεται ακόμα και σε άτομα που σκέφτονται να αλλάξουν τομέα και να στραφούν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

  • Θα κατανοήσετε τον ρόλο της διαχείρισης εσόδων για ένα ξενοδοχείο.
  • Θα μάθετε να αξιολογείτε τις στατιστικές πληροφορίες έτσι ώστε να προβλέψετε και να διαχειριστείτε την ζήτηση με ασφαλέστερο τρόπο.
  • Θα μάθετε να αναγνωρίζετε και να εφαρμόζετε τις βέλτιστες στρατηγικές διαδικτυακών πωλήσεων και τιμολόγησης.

Για να τα διεκδικήσετε συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Happy Hour , καθημερινά 17.00-19.00 και όταν η Αθηναϊς Νέγκα δώσει το σύνθημα , στέλνετε μήνυμα στο 54777 , γράφοντας την λέξη ''σπουδές'', αφήνετε κενό και το Ονοματεπώνυμο σας! (Lexitel, 1,24 €/sms)