Στα Τρίκαλα 16.03.2019 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και δοκιμή των νέων μοντέλων SYM και DAYTONA από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Στην παρουσίαση και test Ride, συνδυάστηκαν όλα τα νέα μοντέλα SYM και DAYTONA που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά μας, καθώς η εμφάνισή τους έχει δημιουργήσει ευχάριστη έκπληξη και ιδιαίτερη προσμονή για τη μαζική τους διάθεση, ώστε να καλυφθούν οι σημαντικές προ-παραγγελίες καταναλωτών.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία έχει κάθε λόγο να νιώθει υπερήφανη, καθώς ήδη συμπληρώνει 9 συνεχή χρόνια ως πρώτη εταιρεία στις ταξινομήσεις.

  • Πρώτη στον τομέα των scooters,

  • πρώτη και στον τομέα των παπιών και

  • φέτος με τη σειρά των DAYTONA 310 μπαίνουμε με αξιώσεις και στον τομέα “μοτοσυκλέτα”

 

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Ο μεγάλος όγκος πωλήσεων φέρνει την εταιρεία μας σε πλεονεκτική θέση στο Βαλκανικό χώρο. Διατηρώντας μεγάλα αποθέματα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων, η εταιρεία πλέον μπορεί και έχει την εξουσιοδότηση να τροφοδοτεί εκτός από τις Βαλκανικές χώρες, την Κύπρο και τη Μάλτα. Οι εξαγωγές άγγιξαν πέρυσι το 8% των συνολικών πωλήσεων, περίπου στις 1.100 μονάδες. Ιδιαίτερη επιτυχία θεωρούμε την προμήθεια 348 παπιών DY50 στα ταχυδρομεία της Σερβίας.

Η πλήρως οργανωμένη αποθήκη ανταλλακτικών, δεν εξασφαλίζει μόνο την επάρκεια και την κάλυψη της ζήτησης στην εγχώρια αγορά, αλλά και αξιοποιείται για την εξαγωγή ανταλλακτικών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ισπανία, Τσεχία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία.

 

SYM

Το HD300, με εξαίρετη και κομψή εμφάνιση, αποτελεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της SYM στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού scooters με μεγάλους τροχούς. Τα αρχικά του ονόματός του, μαρτυρούν τις «Υψηλές Απαιτήσεις» (High Demands) που μπορεί να προσδοκά ο χρήστης του από το νέο εκπρόσωπό της SYM στην κατηγορία των 300 κυβ. εκ.

Με το νέο HD300, η SYM στοχεύει να διευρύνει το αγοραστικό της κοινό, καθώς η σχεδίαση και η ποιότητα του μοντέλου φτάνει σε υψηλότερα επίπεδα, παρέχοντας ταυτόχρονα νέα «εκλεπτυσμένη» εμφάνιση.

Η Ελλάδα είναι μία από τις βασικές χώρες που στοχεύει η SYM με το HD300, όχι τόσο πολύ για τις ποσότητες, καθώς η χώρα μας παραμένει ακόμα σε κρίση, αλλά για τη σημαντικότητα της κατηγορίας αυτής. Όταν ακόμα, εδώ και 2 χρόνια, το μοντέλο ήταν πρόπλασμα πηλού, οι υπεύθυνοι marketing της εταιρείας μας, είχαν λόγο σε βασικές πτυχές της σχεδίασής του. Ο δοκιμασμένος και δυνατός κινητήρας F4, η εν γένει αξιοπιστία της SYM, η αναβαθμισμένη ποιότητα και το εκλεπτυσμένο φινίρισμα του νέου scooter, το οπλίζουν με όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει.

Η διάθεσή του θα αρχίσει τον Απρίλιο και η τιμή του, περίπου 4.000 €

 

Το δυνατότερο “παπί”, μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά, έρχεται στη χώρα μας, με τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων και ασφαλείας Euro4, χωρίς αυτές να επηρεάζουν τις επιδόσεις του VF185, οι οποίες το κατατάσσουν αρχηγό της κατηγορίας.

Κορυφαίο από κάθε άποψη, το VF έρχεται για να αναγεννήσει την αγορά των παπιών επιδόσεων στη χώρα μας, ορίζοντας τη νέα τάξη πραγμάτων. Μία αγορά που δήλωνε απούσα τα τελευταία χρόνια λόγω του σκοπέλου των αυστηρών προδιαγραφών που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ενδοιασμό των εργοστασίων, να επενδύσουν στη συμμόρφωση των οχημάτων τους στις προδιαγραφές αυτές, λόγω της περιορισμένης αγοράς.

Τα μεγέθη της αγοράς μας είναι τόσο μικρά, ώστε τα εργοστάσια να μην επενδύουν για την προσαρμογή στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η SYM έκρινε συμφέρουσα τη διάθεση Euro-4 παπιού στην Ευρώπη; Φυσικά και όχι.

Το VF, το super παπί,  είναι δώρο της SYM στην εταιρία μας και η τιμή του (2.695€), προσφορά στον Έλληνα καταναλωτή.

Είναι το έπαθλο της SYM στην ελληνική αντιπροσωπεία  που τα τελευταία συνεχή χρόνια χρίζεται από τη SYM σαν ο καλύτερος αντιπρόσωπός της και με το μεγαλύτερο market share παγκοσμίως.

 

DAYTONA

Δεν είναι απλά ένα ακόμη brand μοτοσυκλέτας.

H DAYTONA κουβαλάει την ιστορία της οικογένειας, τη συνέχεια της ιστορίας της MEGO.

Βέβαια, δεν είναι πλέον η άμεση κατασκευή προϊόντων, είναι

  • η σχεδίαση

  • η επένδυση σε καλούπια παραγωγής

  • η συμμετοχή στη διαδικασία προσαρμογής στα ευρωπαϊκά standards

Η επιτυχία της DAYTONA είναι αποτέλεσμα

  • της συνεργασίας με τα εργοστάσια για βελτίωση της ποιότητας με τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας των οχημάτων στην χρήση τους. Για την εξέλιξη του μοντέλου VΕLOS R125 η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. είναι σε επαφή με τον οίκο DAYTONA CORP (Ιαπωνίας)

  • της βαθιάς εμπειρίας για το τι είναι μοτοποδήλατο, που πηγάζει από τη βιομηχανική παράδοση

Τα προϊόντα που υπογράφονται από το brand Daytona κάτω από την ομπρέλα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ εξασφαλίζουν στον καταναλωτή αξιοπιστία και μια ολοκληρωμένη και υπεύθυνη υποστήριξη.

 

DAYTONA Τ310

Πρόκειται για μία Street Adventure μοτοσυκλέτα, φτιαγμένη για την παγκόσμια αγορά, αλλά αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα στην πατρίδα μας. Μετά την εμφάνιση των X310 και R310, που αναστάτωσαν ευχάριστα το κοινό της μοτοσυκλέτας, το Τ310 συμπληρώνει τη σειρά των DAYTONA 310.

Πιθανότατα τον Ιούλιο, η σειρά να συμπληρωθεί με το ιδιαίτερο μοντέλο, πανέμορφης σχεδίασης, V310. Το πρόγραμμα του εργοστασίου, προβλέπει το 2020 την εμφάνιση μοτοσυκλετών μεγαλύτερου κυβισμού.

 

DAYTONA MUST 125

Η νέα προσθήκη στην γκάμα της DAYTONA ονομάζεται MUST 125. Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες λεπτομέρειες που φέρουν τον αέρα μιας άλλης εποχής, όπως οι ακτινωτοί τροχοί, το δοχείο καυσίμου σε σχήμα “δάκρυ” και ο στρογγυλός προβολέας. Η εικόνα της νέας μοτοσικλέτας της DAYTONA συμπληρώνεται από τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Δοκιμασμένος κινητήρας ήδη από τα μοντέλα μας REMIX & LEOPARD, που έχει παραχθεί με την τεχνολογική υποστήριξη της SUZUKI, φορεμένος σε ένα πανέμορφο σχεδιαστικά  μικρού μεγέθους scrambler αποτελεί μια must πρόταση πλήρως ενταγμένης στο ρεύμα της εποχής.

 

DAYTONA VELOS R125

Μία εντελώς φρέσκια πρόταση από τη DAYTONA, το Velos R125, έρχεται με νέα δυναμική σχεδίαση, sport αναφορές και πρακτικές λύσεις!

To ανανεωμένο, τελευταίο μοντέλο της DAYTONA, συνεχίζει τη δυναμική πορεία των DY & SPRINTER ανεβάζοντας την DAYTONA στην 1η θέση της κατηγορίας παπιών στη χώρα μας.

Η διάθεσή του συνοδεύεται με το πρωτοποριακό πακέτο “2 χρόνια δωρεάν εργασιών service & 3 χρόνια εγγύηση”.