Το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo  «Μαμά®»  (Τοcar Mare), που έκανε αίσθηση στο κοινό, καθώς οι λίγες παραστάσεις στο θέατρο «Θησείον» έγιναν  όλες  sold   out  μέσα σε  2 ημέρες , θα συνεχιστεί  στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου  από την 1 η  Οκτωβρίου 2019!

Ο  Γιώργος Σουλεϊμάν , μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ουρανίας», που αγαπήθηκε πολύ από το θεατρικό κοινό, κέρδισε ένα ακόμα στοίχημα σκηνοθετώντας την  Ελένη Καστάνη , σε έναν ρόλο ζωής για εκείνη και την  Ευγενία Σαμαρά , η οποία αποτέλεσε μία αποκάλυψη στο ρόλο της κόρης, και απέδειξε πολλά για την υποκριτική της ικανότητα.

Το «φρέσκο» έργο της Marta Barcelo αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα της σύγχρονης σκηνής του ισπανικού θεάτρου και μιλάει για την πανανθρώπινη σχέση μεταξύ μάνας και παιδιού.
  Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας!
Λίγα λόγια για το έργο
Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;
Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της «ευτυχίας στο σπίτι», που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.
Το έργο κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής  Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.
 
Ταυτότητα Παράστασης:
Μετάφραση:  Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία:   Γιώργος Σουλεϊμάν
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία:   Ηλένια Δουλαδίρη
Φωτισμοί:  Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Πρωτότυπη Μουσική:  Θέμης Καραμουρατίδης
Οργάνωση παραγωγής:  Εύα Πολυχρονιάδου
Φωτογραφίες:   Νίκος Ζήκος
Artwork:  Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Βοηθός Σκηνοθέτη:  Σπύρος Σιακαντάρης
Ερμηνεύουν:
Μαμά: Ελένη Καστάνη
Κόρη: Ευγενία Σαμαρά
  
Χώρος:
Νέο Θέατρο Βασιλάκου
Προφήτου Δανιήλ 3 & Πλαταιών
10435 Κεραμεικός
 
Πρεμιέρα:  Τρίτη  1 η  Οκτωβρίου  2019
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 12€ μειωμένο

  
ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP
Τ. 216 800 48 68
www.people.gr