Τα Παραπολιτικά και η εκπομπή «Κακά Κορίτσια» σας κάνουν δώρο ένα καταπληκτικό τριήμερο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Country Hotel!

Ο τυχερός/ή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα απολαύσει δωρεάν ένα δείπνο που θα συνοδεύεται από τους ήχους και τη μελωδία του σαξόφωνου, του γνωστού σαξοφωνίστα, Raul Adrian!

Το παραδοσιακά χτισμένο Country Club Hotel&Suites βρίσκεται στο Μικρό Χωριό, ανάμεσα στα πλούσια δάση ελάτης της Ευρυτανίας!

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με σεβασμό στο τοπικό στιλ και διαθέτουν ζεστές αποχρώσεις, αλλά και έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών!

Oι σουίτες παρέχουν τζάκι, υπηρεσία δωματίου και μπαλκόνι με θέα στο βουνό και οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πλήρες αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ που σερβίρεται στην τραπεζαρία και περιλαμβάνει τοπικές σπεσιαλιτέ!

Παρέχεται επίσης υπηρεσία δωματίου και 24ωρη ρεσεψιόν, ψυχαγωγία στην αίθουσα παιχνιδιών με τζάκι και στη βιβλιοθήκη, Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαύσετε περιποιήσεις μασάζ!

Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Κακά Κορίτσια» 15:00-17:00 και στείλτε το μήνυμα σας για να μπείτε στην μεγάλη κλήρωση!


 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 7.02.2020