Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm!

Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε ταξίδια, φαγητά, εισιτήρια γηπέδων, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και άλλα πολλά!

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00 με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 10.02- Παρασκευή 14.02- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.


 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και Ο Ξενώνας Πετρίτης στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!


 

 

Πρωινή πτήση (Καθημερινά 06:00 - 08:00 με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο)

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. 10 διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός- Λαμία.

TA ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00.

Tα εισιτήρια είναι παροχή της STOIXIMAN.GR

 

Κακά Κορίτσια (Καθημερινά 15:00-17:00 με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου)

Δευτέρα 10.02 - Τετάρτη 12.02. Ένα υπέροχο τριήμερο στο μαγευτικό Πήλιο και το πολυτελές ξενοδοχείο «Pilion Terra Escape Hotel»!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Κακά Κορίτσια» σας στέλνουν στο μαγευτικό Πήλιο και το πολυτελές ξενοδοχείο «Pilion Terra Escape Hotel» για ένα τριήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Το νεόκτιστο ξενοδοχείο Pilion Terra Escape resort βρίσκεται στο μαγικό βουνό των κενταύρων ανάμεσα στην Πορταριά και τη Μακρυνίτσα είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει κάθε δυνατή σας επιθυμία. Θα απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τον Παγασητικό κόλπο,την πόλη του Βόλου και την υπέροχη, γραφική Μακρυνίτσα.

Χαλάρωση, οικογενειακή φιλοξενία, ξεγνοιασιά: εάν ψάχνετε όλα τα παραπάνω, το Pillion terra escape hotel είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο για σας. Πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ποιοτικές και αξέχαστες διακοπές.

 

 

FAKE NEWS (Καθημερινά 17:00 - 18:00 με τον Δημήτρη Κουνιά και τον Γιώργο Νόκο.)

Δευτέρα 10.02 - Ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS.

Tα Παραπολιτικά 90,1 και οι «Fake news” προσφέρουν ένα πλούσιo γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€.

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάστετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers, όπως το beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και κοντοσούβλι και εκλεκτές μπριζόλες, Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας.


Τετάρτη 12.02, Πέμπτη 13.02, Παρασκευή 14.02. Τριήμερη αποκριάτικη εκδρομή την Καθαρά Δευτέρα σε Βέροια - Έδεσσα - Λουτρά Πόζαρ- Νάουσα και Λιτόχωρο-Τύρναβο!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και το ταξιδιωτικό γραφείο «Tsanas travel» σας κάνουν δώρο ένα μοναδικό αποκριάτικο τριήμερο δύο ατόμων την Καθαρά Δευτέρα!

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην όμορφη Βέροια, την ξεχωριστή Έδεσσα με τους εντυπωσιακούς καταρράκτες και τα περίφημα «ΛΟΥΤΡΑ ΠΌΖΑΡ», θα ζήσουν την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού της Νάουσας με τον περίφημο χορό της «Μπούλας» και ένα ξέφρενο γλέντι με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με παραδοσιακά όργανα! Δεν θα λείψει και η επίσκεψη στην ιδιαίτερη Λάρισα προκειμένου να παρακολουθήσουν το τοπικό έθιμο «Μπουράνι», στον Τύρναβο!

Οι νικητές θα απολαύσουν την μεταφορά με ιδιόκτητα λεωφορεία και την διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, SAN PANTELEIMON με πρωινά, αλλά και δύο βραδιές με πλούσιο δείπνο, το πρώτο με μουσικές επιλογές από DJ και το δεύτερο με ζωντανή μουσική!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής στο www.tsanastravel.gr καθώς και στα τηλέφωνα 2108621402, 2012717135