Η ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και τα Παραπολιτικά 90,1 δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν το ωραίο φύλο και γι αυτό έχουν ετοιμάσει για τις ακροάτριές τους τα πιο πλούσια και ξεχωριστά δώρα!

Είναι η μέρα τους να λάμψουν και ο αγαπημένος τους σταθμός θα φροντίσει να νιώσουν μοναδικές και να περιποιηθούν τον εαυτό τους… Τι καλύτερο λοιπόν από σπα, μασάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ και κοσμήματα!

Συντονιστείτε λοιπόν στα Παραπολιτικά 90,1 και κερδίστε!

 

«Μικρή μας Πόλη» 18:00-21:00 Με τον Νίκο Μουταρίδη την Κυριακή 08.03

Σήμερα είναι η γιορτή της Γυναίκας και τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Μικρή μας Πόλη» σας κάνουν δώρο μια δίωρη απολαυστική εμπειρία ευεξίας για το σώμα σας και το πνεύμα σας, στο LE HAMMAM στην Κηφισιά!

Το LE HAMMAM, ένας σικάτος και πολυτελής χώρος, σας υποδέχεται στο κέντρο της Κηφισίας για να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης τυλιγμένες στην μαγεία της Ανατολής…

Εξωτικά μασάζ, πρότυπες θεραπείες σπα και τελετουργικά ευεξίας εμπνευσμένα από όλο τον κόσμο σας ταξιδεύουν σας αναζωογονούν!

Μια τυχερή ακροάτρια του σταθμού θα απολαύσει το τελετουργικό ταξίδι στο δρόμο του χρυσαφιού…

To τελετουργικό ξεκινά με αρωματικό ατμόλουτρο – χαμάμ και συνεχίζεται με αρωματική απολέπιση με γαρδένια της Ταϊτής και αλόη, ενισχυμένη με ίνες μπαμπού, αφαιρεί τις τοξίνες, του ρύπους και τη λιπαρότητα χαρίζοντας δέρμα βελούδινο και λαμπερό!

Σειρά έχει το μασάζ με εξωτικό λάδι Μιλανέζικου γιασεμιού, λωτού και πούδρα από χρυσό 18 καρατίων που ενεργοποιεί τη γυναικεία σας φύση και σας κάνει πιο θηλυκές και μοιραίες από ποτέ!

 

 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15:00-17:00 Με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, την Παρασκευή 06.03

Για την γιορτή της Γυναίκας τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο μια περιποίηση στα άκρα σας, μανικιούρ- πεντικιούρ στο Nailed it στην Κηφισιά!

Το ζεστό και οικείο κλίμα του Nailed it θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις σας και οι επαγγελματίες του χώρου θα φροντίσουν να απολαύσετε μια περιποίηση που θα σας ανανεώσει!

Ένας καταπληκτικός χώρος, με εξαιρετικές κριτικές, άριστα υλικά και τεχνικές, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές!

 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15:00-17:00 Με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, την Παρασκευή 06.03

Η ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο μια πολυτελή εμπειρία αναζωογόνησης αισθήσεων στα ORLOFF SPA!

Μια τυχερή θα απολαύσει το Relaxing Traditional Oriental massage, ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ βασισμένο σε παραδοσιακές κινήσεις από τη Βόρεια Αφρική με μια ποικιλία από χαλαρωτικά και δροσιστικά λουλουδένια σπρέι σώματος!

Η ORLOFF SPA προσφέρει επαγγελματικό εξοπλισμό και πιστοποιημένα premium καλλυντικά που παράγονται με αυστηρά οικολογικές αρχές και σας προσκαλεί σε μια απόλυτη εμπειρία ευεξίας.

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο χώρο επιθυμείτε:

ΤHISEIO SPA Στο Θησείο

LIFE GALLERY Στην Εκάλη

THEOXENIA PALACE Στην Κηφισιά

 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 15:00-17:00 Με την Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, την Παρασκευή 06.03


 

Η γιορτής της Γυναίκας πλησιάζει και τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο ένα καταπληκτικό ζευγάρι επίχρυσα σκουλαρίκια με λευκές πέτρες από την Anna Maria Moutafis!

Στο κοσμηματοπωλείο Anna Maria Jewellery στον Πειραιά, θα βρείτε εξαιρετικές συλλογές κοσμημάτων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά κοσμήματα από χρυσό κ ασήμι, μοντέρνα αλλά κ διαχρονικά.