Και αυτήν την εβδομάδα οι μεγάλοι διαγωνισμοί συνεχίζονται στα Παραπολιτικά 90,1! 

Όταν ακούς Παραπολιτικά 90,1 βγαίνεις διπλά κερδισμένος αφού εδώ ενημέρωση και ψυχαγωγία πάνε πακέτο... εκδρομές, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, γεύματα σε εστιατόρια για όλα τα γούστα, πολιτιστικά δρώμενα, δώρα για τους μικρούς μας φίλους, πλούσια καλάθια με κρητικά προϊόντα και πολλά ακόμη... μόνο στα Παραπολιτικά 90,1.

Συντονιστείτε τώρα στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και λάβετε μέρος σε κληρώσεις για τα πιο πλούσια και ξεχωριστά δώρα!

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ – Μάνος Τσιλιμίδης / Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-05:00

ΤΡΙΤΗ 07.07 - Ένα πλούσιο καλάθι με κρητικά προϊόντα αξίας 100 ευρώ!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος» σας προσφέρουν ένα πλούσιο καλάθι με μοναδικά αγνά κρητικά προϊόντα από την μελισσοκομική οικογένεια Stathakis-family!

Τα προϊόντα του καλαθιού που θα κερδίσει ένας τυχερός ή μια τυχερή:

1. Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης. Ένας θησαυρός υγείας και δύναμης!

3. Κρητικό Μέλι από Ερείκη, Ρεικόμελο, ένα μέλι με διεθνή βραβεία ποιότητας.

4. Μέλι από Θυμάρι, Άγρια Βότανα και Κωνοφόρα Δέντρα. Το μέλι του μελισσοκόμου, μπαίνει στο βάζο ακατέργαστο, όπως εξάγεται από την κηρήθρα!

5. ''queen b'' Spread Κρητικού Μελιού με γνήσια Κανέλλα Κεϋλάνης

Ελιξίριο ζωής, με γλυκιά γεύση και ουσία!

6. «queen b» Spread Κρητικού Μελιού με Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης

Η αρχαιότερη συνταγή του κόσμου!

7. Sousaminia Μπουκίτσες Παστέλι με Θυμαρίσιο Μέλι σε δύο γεύσεις.

Έκρηξη ενέργειας κάθε στιγμή της μέρας!

8. BeeCoreΚεραλοιφή

Μια συνταγή υγείας και ομορφιάς!


Πέμπτη 09.07 - Ένα γεύμα αξίας 50 € στο εστιατόριο ABACUS.

Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος” σας προσφέρουν ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€!

 

 

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.


Στο Abacus θα δοκιμάσετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers! Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπύρας.

 

 


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - Δημήτρης Τάκης / Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-10:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07 - ΤΕΤΑΡΤΗ 08.07 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.07 - Ένα πακέτο εισόδου στο υδάτινο πάρκο αναψυχής Splash WaterPark Isthmos, σε μια τετραμελή οικογένεια!

Το καλοκαίρι έφτασε και ο υδράργυρος έχει αγγίξει το κόκκινο! Είστε έτοιμοι για παιχνίδια και εξορμήσεις???



Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Καινούργια μέρα” προσφέρουν σε μια τετραμελή οικογένεια δώρο ένα πακέτο εισόδου στο υδάτινο πάρκο αναψυχής Splash WaterPark Isthmos, στον Ισθμό της Κορίνθου (40 λεπτά από Αθήνα).

Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30 στρεμμάτων, βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

 

Πέμπτη 09.07 - Ένα πλούσιο καλάθι με κρητικά προϊόντα από την παγκρήτια έκθεση, "Κρήτη η μεγάλη συνάντηση".

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Καινούργια μέρα» σας προσφέρουν ένα πλούσιο καλάθι με κρητικά προϊόντα από την παγκρήτια έκθεση, "Κρήτη η μεγάλη συνάντηση" στο Πασαλιμάνι 11-19 Ιουλίου!

 


SECRET - Παναγιώτης Τζένος / Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.07 - Ένα τριήμερο με πρωινό στον ξενώνα «Πετρίτης», στο Οίτυλο Μάνης!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και o Ξενώνας «Πετρίτης» στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οιτύλου, από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπικές νοστιμιές με πανοραμική θέα, σε χώρους με καλαίσθητη διακόσμηση και σεβασμό στο τοπικό στυλ της Μάνης!


 

 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Τρίτη 07.07 και Πέμπτη 09.07 – Μια θεραπεία «botox» μαλλιών και ένα χτένισμα στο κομμωτήριο Psarrou στο Κολωνάκι!

Τα «Παραπολιτικά 90,1» και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια του σταθμού μια θεραπεία «bοtox» μαλλιών και ένα χτένισμα, στο κομμωτήριο Psarrou (Ψαρρού) στο Κολωνάκι!

Επαναφέρετε τα μαλλιά σας σε υγιή κατάσταση με το bοtox μαλλιών, τη φόρμουλα αναδόμησης που διεισδύει στον φλοιό της τρίχας και αναπληρώνει τη φυσική κερατίνη και τα αμινοξέα και φύγετε ανανεωμένη με ένα μοναδικό χτένισμα!

 

Τετάρτη 08.07 – Δέκα αντίτυπα του βιβλίου «Χαμαι-Λεονταρισμοί και μεταμφιέσεις», του Αντώνη Πρέκα!

Τα «Παραπολιτικά 90,1» και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» προσφέρουν σε δέκα ακροατές του σταθμού το βιβλίο «Χαμαι-Λεονταρισμοί και μεταμφιέσεις» , του Αντώνη Πρέκα!

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, μας παραδίδει το έκτο ποιητικό βιβλίο του, ένα εξαιρετικά πρωτότυπο έργο που περιλαμβάνει δεκαοχτώ ποιήματα – τραγούδια γραμμένα με τον τρόπο γνωστών ποιητών, από τον Βρεττάκο και τον Καρυωτάκη μέχρι τον Γκάτσο και τους ρεμπέτες και από τον Ελύτη και τον Καρούζο μέχρι τα συνθήματα στους τοίχους της πόλης.

*Το βιβλίο είναι υποψήφιο στα βραβεία Public book awards*

Καλέστε τώρα στο 2111080880 και οι δέκα πρώτοι θα το αποκτήσουν!

 

 

FAKE NEWS - Δημήτρης Κουνιάς - Γιώργος Νόκος / Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-18:00

ΤΡΙΤΗ 07.07 - Ένας ανεμιστήρας Morris MFS-16226, δύο σε ένα, με ιονιστή δαπέδου και επιτραπέζιο!

Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Fake news” σας προσφέρουν έναν ανεμιστήρα Morris MFS-16226, δύο σε ένα, με ιονιστή δαπέδου και επιτραπέζιο!

Με λειτουργία ιονισμού που είναι μια αυτόματη λειτουργία με την ενεργοποίηση του ανεμιστήρα, με τηλεχειριστήριο για ευκολία και με χρονοδιακόπτη 7,5 ωρών!

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βελτιωμένος σχεδιασμός για ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία

Με 4 ταχύτητες και 2 ρυθμίσεις λειτουργίας (κανονική, φυσική)

Επιλογή silent για μειωμένα επίπεδα θορύβου 42db

Αυτόματη περιστροφή και δυνατότητα ρύθμισης ως προς τον οριζόντιο άξονα

Ρυθμιζόμενο ύψος

Ισχυρό αθόρυβο μοτέρ χαλκού για αυξημένη αντοχή, ισχύος 65W

Και 5 χρόνια εγγύηση!

 

Τετάρτη 08.07 – Ένα MLS Keyboard, ασύρματο πληκτρολόγιο με επιφάνεια αφής!

Τα «Παραπολιτικά 90,1» και η εκπομπή «Fake news» σας προσφέρουν ένα MLS Keyboard, ασύρματο πληκτρολόγιο με επιφάνεια αφής!

Το πληκτρολόγιο έχει λεπτό προφίλ και ο slim σχεδιασμός του θα σας εντυπωσιάσει! Η τεχνολογία των πλήκτρων θα σας εξασφαλίσει αντοχή αλλά και άνεση στην πληκτρολόγηση.

Απολαύστε καλύτερη και ασφαλέστερη ασύρματη σύνδεση! Με την συγκεκριμένη σύνδεση δεν θα ανησυχείτε για πιθανές παρεμβολές άλλων συσκευών διότι αναγνωρίζει και την αφή για συντόμευση και για ευκολία.

- Aσύρματη σύνδεση με USB!

-Όμορφος σχεδιασμός!