Νέα σεζόν, νέο πρόγραμμα, η απόλυτη ενημέρωση και η καλύτερη ψυχαγωγία στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Το ραδιόφωνο που ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν ησυχάζει, παρακολουθεί τα πάντα και τα λέει όλα.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, η πρώτη ενημέρωση ξεκινά πολύ νωρίς το πρωί, αξημέρωτα, στις 05.00! «Ζούμε αληθινά» με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μία ώρα γρήγορης ενημέρωσης για όλα. Στη συνέχεια, για να πάει καλά η μέρα, «Πνίξτε τον Φουνταριστό», με τον Μηνά Τσαμόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη. Χιούμορ, κέφι και θανατηφόρες ατάκες. Θα σας φτιάξουν τη μέρα πριν καν ξεκινήσει.

Στις 08.00 αρχίζει το «Σκληρό ροκ» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Πολιτικό παρασκήνιο, πληροφορίες, αποκαλύψεις. Στις 10.00, κορυφαία πολιτική ενημέρωση με «Παραφιλολογίες» και Νίκο Ευαγγελάτο.

Στις 12.00 η εμβληματική εκπομπή του «Παραπολιτικά»: Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος σερβίρουν «Πολιτικό καφέ». Πικρός τις περισσότερες φορές για αυτούς με τους οποίους ασχολείται, απολύτως αφυπνιστικός (όπως πρέπει να είναι ο καφές) για τους ακροατές. Τίποτα δεν μένει κρυφό, κανένας δεν μένει στο απυρόβλητο.

Η ώρα για «Μανιφέστο» έρχεται στις 13.00 με την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Θανάση Φουσκίδη. Μια αιρετική ματιά στην επικαιρότητα.

Στις 14.00 ξεκινά το «Κεντρικό Μαγκαζίνο»: Ανδριάννα Ζαρακέλη και Λίζα Δουκακ%C