Φρέσκο και δυναμικό ξεκίνημα για την εκπομπή "Κακές Παρέες" καθημερινά 13.00 -14.00 με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Ματίνα Σπυροπούλου!

Εκατοντάδες πλούσια δώρα υπόσχεται ο Χρήστος Φερεντίνος φέτος μέσω της εκπομπής του με πολύ παιχνίδι, Quiz και διαδραστικά παιχνίδια με κύριους πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές!

Τα δώρα θα κορυφώνονται κάθε Παρασκευή όπου θα γίνεται η κλήρωση για το μεγάλο δώρο της εβδομάδας όπου όλοι οι φίλοι της εκπομπής που έχουν συμμετέχει τις προηγούμενες ημέρες σε κάποιο παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να το διεκδικήσουν!

Ο τρόπος διεξαγωγής είναι απλός! "Οπλιστείτε" με το τηλέφωνο σας , τον υπολογιστή σας ή το tablet , συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 κάθε μεσημέρι και ξεκινήστε να κάνετε...κακές παρέες! Όταν ακούσετε το σύνθημα , καλέστε πρώτοι και βγείτε ζωντανά στην εκπομπή για να παίξετε και να κερδίσετε μοναδικά δώρα!

Αν δεν προλάβετε, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση της Παρασκευής για το μεγάλο δώρο της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα , πλούσια γεύματα, εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας και το "The Ranch" αλλά και 1 υπερσύγχρονο Drone για ανεπανάληπτες φωτογραφίες!