Ανανεωμένες και έτοιμες να τα βάλουν με όλους και με όλα επέστρεψαν και φέτος τα "Κακά Κορίτσια" με την Μαρία Λεμονιά και την Ελένη Καραμίχαλου, καθημερινά 15.00- 17.00!

Ψυχαγωγία και σάτιρα χτυπάνε κόκκινο χωρίς να λείπουν κάθε εβδομάδα τα πλούσια δώρα!

Αυτή την Tρίτη συντονιστείτε στην εκπομπή "Κακά Κορίτσια" , 15.00 -17.00 , και διεκδικήστε ένα μοναδικό τριήμερο στο πολυτελές " Πέτρα και Φώς " στο Οίτυλο Λακωνίας!

Ένα τυχερό ζευγάρι θα ταξιδέψει στον απαράμιλλης ομορφιάς Οίτυλο Λακωνίας και θα διανυκτερεύσει για 2 βράδια (Παρασκευή και Σάββατο) στο πολυτελές "Πέτρα και Φως"!

Το ξενοδοχείο Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa παρέχει φιλοξενία με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία και εγκλωβίζει τον φιλοξενούμενο σε ένα ταξίδι αυθεντικότητας και ονείρου για να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης.

Μαζί , σας δίνουμε και μία σύγχρονη Mercedes A Class με γεμάτο ρεζερβουάρ για να απολαύσετε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι!

Για να διεκδικήσετε το δώρο , συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Κακά Κορίτσια , και όταν ακούσετε το σύνθημα των αγαπημένων σας κοριτσιών , στείλτε μήνυμα στο 54777 γράφοντας την λέξη "Εκδρομή" αφήνετε κενό και το ονοματεπώνυμο σας! (Χρέωση 1,24 €/SMS)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/09!