Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή Happy Hour συνεχίζουν να φροντίζουν και να μεριμνούν για τις υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας μας στους τομείς της εκπαίδευσης και της εργασίας.

Μετά την υποτροφία για σπουδές μαγειρικής στην σχολή Etoile , αξίας 3.000  ευρώ, νέα προγράμματα σπουδών θα προσφέρει στους ακροατές της η εκπομπή Happy Hour με την Αθηναϊς Νέγκα!

Εξειδικεύσεις παγκοσμίως αναγνωρισμένες όπως :

 Certified Guest Service Professional 
 
Certified Front Desk Agent   
                                                      
Certified Hospitality Revenue Manager      
 
 
Managing Food & Beverage Operations  
 
Την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εξειδίκευσης με θέμα "CERTIFIED GUEST SERVICE PROFESSIONAL" , ιδανικό για ανθρώπους που εργάζονται σε χώρους φιλοξενίας και τουρισμού.
 
Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εξειδίκευσης με θέμα "CERTIFIED FRONT DESK AGENT" το οποίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους εργαζόμενους σε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
 
Για να διεκδικήσετε τα δώρα , συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Happy Hour καθημερινά 17.00-19.00 και όταν η Αθηναϊς Νέγκα δώσει το σύνθημα στέλνετε μήνυμα στο 54777 γράφοντας ΠΑ αφήνετε κενό και το ονοματεπώνυμο σας ! (Χρέωση 1,24 €/SMS)