Δώρα μεγάλης αξίας προσφέρει για άλλη μία εβδομάδα η εκπομπή Κακές Παρέες με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Πλούσια γεύματα στα εστιατόρια MUTFAK και Darling αλλά και μία απόδραση στο μαγευτικό Πήλιο και το ξενοδοχείο PILION TERRA!

Αυθεντική πολίτικη κουζίνα και ένα μοντέρνο twist θα απολαύσουν οι νικητές του γεύματος για το εστιατόριο MUTFAK ενώ εξαιρετικές γεύσεις και ζεστή , μοντέρνα ατμόσφαιρα θα συναντήσουν οι ακροατές που θα κερδίσουν το γεύμα στο εστιατόριο Darling.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Φερεντίνος θα κληρώσει μία μοναδική απόδραση (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) στο μαγευτικό Πήλιο και το ξενοδοχείο PILION TERRA. Η καταπράσινη τοποθεσία και ο φιλόξενος χώρος σε συνδυασμό με τις παροχές υψηλών προδιαγραφών συνθέτουν την απόλυτη συνταγή για ηρεμία και γαλήνη. Την εκδρομή σας θα την πραγματοποιήσετε με ασφάλεια και πολυτέλεια καθώς σας δίνουμε μία MERCEDES BENZ A CLASS από την ΕΚΚΑ με γεμάτο ρεζερβουάρ για τις μετακινήσεις σας.

Για να διεκδικήσετε τα δώρα της εκπομπής , συντονιστείτε καθημερινά 13.00-14.00 στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Κακές Παρέες και όταν ο Χρήστος Φερεντίνος δώσει το σύνθημα πιάστε το ακουστικό και καλέστε στο 211-1080880 για να συνδεθείτε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής!