Με πολύ μεγάλα δώρα έρχονται οι 'Κακές Παρέες' με τον Χρήστο Φερεντίνο την επόμενη εβδομάδα!

Ένα μοναδικό ρολόι , δωροεπιταγές για SuperMarket και αγορές οπτικών ειδών αλλά και γεύματα σε πολυτελή εστιατόρια περιμένουν τους φίλους και ακροατές των Παραπολιτικών 90,1!

Αναλυτικότερα, 

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα γεύμα στο εστιατόριο πολίτικης κουζίνας Mutfak στην Γλυφάδα!

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ένας τυχερός θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές οπτικών ειδών από τα καταστήματα OCCHIO Παπαβασιλείου ενώ ακόμα ένας θα απολαύσει ένα γεύμα στο Ιταλικό εστιατόριο Ilfrati στην καρδιά της Κηφισιάς!

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ανδρικό ρολόι WEIDE από το onetime.gr ! Aκόμα ένας ,κερδίζει ένα γεύμα στο μεξικάνικο εστιατόριο Pancho στον Πειραιά !

Tην Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ένας τυχερός θα πάρει στα χέρια του την αυθεντική μπάλα ποδοσφαίρου του Uefa Europa League από την Molten ενώ άλλος ένας θα κερδίσει μία δωροεπιταγή για αγορές οπτικών ειδών αξίας 100 ευρώ!

Κορυφώνονται τα δώρα την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου όπου δύο ακροατές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για τα καταστήματα Market In!

Για να τα διεκδικήσετε συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και ακούστε 'Κακές Παρέες' , καθημερινά 13.00-14.00 το μεσημέρι! Συνδεθείτε ζωντανά στην εκπομπή και κερδίστε!

Καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας , μπορείτε να καλείτε στο 211-1080880 και να μπαίνετε αυτομάτων στην κλήρωση για το δώρο της Παρασκευής!