Με πολλά δώρα καταφθάνουν οι Κακές Παρέες την ερχόμενη εβδομάδα!

Γεύματα, δωροεπιταγές , ρολόι αλλά και 1 ταξίδι στο Bansko περιμένουν τους ακροατές!

Αναλυτικότερα, οι ακροατές της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν γεύματα στα εστιατόρια Mutfak , Pancho και Ilfrati !

Δύο ακόμα τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή για αγορές οπτικών ειδών από τα καταστήματα Occhio Παπαβασίλειου!

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ρολόι Timberland από την www.roloi-rbs.gr !

Ειδικότερα, ξεχωρίζει το μεγάλο δώρο της Παρασκευής όπου ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Bansko για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) , με διαμονή σε 4 αστέρων ξενοδοχεία, ελεύθερη χρήση των spa αλλά και συνοδό καθ'όλη την διάρκεια του ταξιδιού ! 

Στο ταξίδι συμπεριλαμβάνεται και μία ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια εντελώς δωρεάν! Το δώρο το προσφέρει η εταιρία Escape Team Travel and entertainment!

 

Συντονιστείτε καθημερινά στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Κακές Παρέες , 13.00-14.00 μ.μ. , καλέστε στο 211-1080880 , βγείτε ζωντανά στην εκπομπή και διεκδικήστε ένα από τα μοναδικά δώρα!

Για το μεγάλο δώρο της Παρασκευής και το ταξίδι στο Bansko μπορείτε να καλείτε καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας για να δηλώνετε συμμετοχή και να μπαίνετε στην κλήρωση!