Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε τα.

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00, με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 13.01- Παρασκευή 17.01- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!

 

 

«ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ» (Καθημερινά 15:00-17:00)

Tρίτη 14.01 και Πέμπτη 16.01- Δωροεπιταγές των 60 ευρώ για το μεζεδοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ» στο Γκάζι!

Τα Παραπολιτικά 90,1 fm και τα «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο μια δωροεπιταγή των 60 ευρώ για το εκπληκτικό μεζεδοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ» στο Γκάζι!

Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παλιό σπίτι και εκεί διαλέγετε από τον κατάλογό δροσερές σαλάτες, βελούδινες αλοιφές, πικάντικες τηγανιές, παραδοσιακές πίτες& ζουμερά κρεατικά στη σχάρα για να συνοδεύσετε το κρασάκι, το τσιπουράκι, το ουζάκι ή τη μπυρίτσα σας!

Και φυσικά η μουσική δεν θα μπορούσε να λείψει κι από αυτό το στέκι:

Κάθε Κυριακή το μεσημέρι οι ταλαντούχοι Φίλιππος Πασσαλίδης και Χάρης Λιβάνιος βρίσκονται στην παρέα τους μαζί με τα υπέροχα τραγούδια τους και την αγαπημένη μας μουσική!


 

«FAKE NEWS» (Καθημερινά 17:00-18:00)

Δευτέρα 13.01 - Τετάρτη 15.01 - Παρασκευή 17.01

Τα Παραπολιτικά 90,1 fm και οι «FAKE NEWS» σας κάνουν δώρο ένα δείπνο 2 ατόμων συνολικής αξίας 60€ στο βραβευμένο steakhouse Steak Alive.


Το Steak Alive φιλοξενείται σε ένα όμορφα διατηρημένο νεοκλασικό των '30s, με art deco γραμμές.

Απολαύστε το μενού με σαφείς καρνιβορικές κατευθύνσεις αλλά και εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής, που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλο meat joint υψηλών προδιαγραφών της πόλης!

 

 

«WEEKEND ON LINE» (Σαββατοκύριακο 09:00-11:00)

Σάββατο 18.01 - Ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS.


 

TA ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 προσφέρουν 1 πλούσιo γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€.

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάστετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers, όπως το beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και κοντοσούβλι και εκλεκτές μπριζόλες, Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας.