Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm!

Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε τα.

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00 με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 27.01- Παρασκευή 31.01- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.


 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και Ο Ξενώνας Πετρίτης στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!

 

Πρωινή πτήση (Καθημερινά 06:00 - 08:00 με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο)

Δευτέρα 27.01- Τετάρτη 29.01- Ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο «Foresta in medias» στην ορεινή Αρκαδία.


 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Πρωινή πτήση” σας στέλνουν στην μαγευτική ορεινή Αρκαδία και στο παραδοσιακό αλλά συνάμα και μοντέρνο ξενοδοχείο «Foresta in medias», δηλαδή «Δάσος στο κέντρο του Μοριά». Απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο!

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο κέντρο της Πελοποννήσου έξω από το γραφικό χωριό Βλαχοκερασιά με πανοραμική θεά στις καταπράσινες πλαγιές του δάσους της Σκιριτιδας και τις κορυφογραμμές του δυτικού Πάρνωνα!

Ένας υπέροχος χώρος και ένα υπέροχο μέρος για την ξεκούρασή σας!


 

Κακά Κορίτσια (Καθημερινά 15:00 - 17:00 με την Έλενα Καραμίχαλου και Μαρία Λεμονιά)

Δευτέρα 27.01 - Παρασκευή 31.01 - Ένα τετραήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Mπάνσκο.

Τα Παραπολιτικά 90,1 και το Escape Team Travel σας στέλνουν ένα μοναδικό τετραήμερο Καθαράς Δευτέρας στο μαγευτικό Μπάνσκο!

Το Μπάνσκο τα τελευταία χρόνια είναι ο δημοφιλέστερος χειμερινός προορισμός των Βαλκανίων!

Οι λάτρεις των χειμερινών σπόρ κατατάσσουν το Μπάνσκο στην κορυφή των προτιμήσεων τους! Φυσικά δεν λείπει και η έντονη νυχτερινή ζωή σε πολλά μοντέρνα bars και clubs που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Δύο άτομα απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό στο Royal Bansko Apart hotel με εσωτερική πισίνα, σάουνα και χαμάμ!

Η εκδρομή συνοδεύεται από αρχηγό και παρέχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης tour operator!


 

FAKE NEWS (Καθημερινά 17:00 - 18:00 με τον Δημήτρη Κουνιά και τον Γιώργο Νόκο.)

Δευτέρα 27.01- Ένα MLS Tablet Score 3G.

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή Fake Νews σας κάνουν δώρο ένα MLS Tablet Score 3G, που προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν ακόµα και τους πλέον απαιτητικούς.

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3 GHz, που σε συνδυασµό µε τα 2GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µη σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

5MP/2MP - Tο ΜLS Score έχει δύο κάµερες, µια 5MP στο πίσω µέρος και µια 2MP στην πρόσοψη της συσκευής για να κρατήσεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου

4000 mAh - Το ελληνικό tablet με μπαταρία 4000 mAh. Θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για μια έντονη μέρα γεμάτη εφαρμογές!


 

Τρίτη 28.01- Τετάρτη 29.01- Πέμπτη 30.01. Ένα δείπνο 2 ατόμων συνολικής αξίας 60€ στο βραβευμένο steakhouse Steak Alive.

Τα Παραπολιτικά 90,1 fm και οι «FAKE NEWS» σας κάνουν δώρο ένα δείπνο 2 ατόμων συνολικής αξίας 60€ στο βραβευμένο steakhouse Steak Alive.


 

Το Steak Alive φιλοξενείται σε ένα όμορφα διατηρημένο νεοκλασικό των '30s, με art deco γραμμές.

Απολαύστε το μενού με σαφείς καρνιβορικές κατευθύνσεις αλλά και εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής, που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλο meat joint υψηλών προδιαγραφών της πόλης!


 

Παρασκευή 31.01 - Ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS.


 

Tα Παραπολιτικά 90,1 και οι «Fake news” προσφέρουν ένα πλούσιo γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€.

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάστετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers, όπως το beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και κοντοσούβλι και εκλεκτές μπριζόλες, Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας.