Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm!

Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε τα.

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00 με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 03.02- Παρασκευή 07.02- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.


 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και Ο Ξενώνας Πετρίτης στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!

 

Πρωινή πτήση (Καθημερινά 06:00 - 08:00 με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο)

Δευτέρα 03.02- Τετάρτη 05.02- Ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο «Foresta in medias» στην ορεινή Αρκαδία.


 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Πρωινή πτήση” σας στέλνουν στην μαγευτική ορεινή Αρκαδία και στο παραδοσιακό αλλά συνάμα και μοντέρνο ξενοδοχείο «Foresta in medias mores», δηλαδή «Δάσος στο κέντρο του Μοριά». Απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο!

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο κέντρο της Πελοποννήσου έξω από το γραφικό χωριό Βλαχοκερασιά με πανοραμική θεά στις καταπράσινες πλαγιές του δάσους της Σκιριτιδας και τις κορυφογραμμές του δυτικού Πάρνωνα!

Ένας υπέροχος χώρος και ένα υπέροχο μέρος για την ξεκούρασή σας!


 

FAKE NEWS (Καθημερινά 17:00 - 18:00 με τον Δημήτρη Κουνιά και τον Γιώργο Νόκο.)

Δευτέρα 3.02- Ένα MLS

 

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή Fake Νews σας κάνουν δώρο ένα MLS Tablet IQ Tab Care 3G!

Το MLS IQTab Care Black είναι ένα tablet ιδανικό για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς το μέγεθος και το βάρος του, σας επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του, ακόμα και στην τσέπη! Διαθέτει οθόνη IPS 8.0″, μνήμη RAM 1GB, εσωτερική μνήμη 16GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz για επιδόσεις στο full!

Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις στα 1.30 GHz με 1GB RAM και 2 κάμερες!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.02 - Ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS.


 

Tα Παραπολιτικά 90,1 και οι «Fake news” προσφέρουν ένα πλούσιo γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€.

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάστετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers, όπως το beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και κοντοσούβλι και εκλεκτές μπριζόλες, Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας.

 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Καθημερινά 15:00 - 17:00 με την Έλενα Καραμίχαλου και την Μαρία Λεμονία)

Τετάρτη 06.02 – Παρασκευή 07.02 – Ένα τριήμερο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ένα ρομαντικό δείπνο στο COUNTRY HOTEL, στο Καρπενήσι.


 

Τα Παραπολιτικά και η εκπομπή «Κακά Κορίτσια» σας κάνουν δώρο ένα καταπληκτικό τριήμερο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Country Hotel! Ο τυχερός/η ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα απολαύσει δωρεάν ένα δείπνο που θα συνοδεύεται από τους ήχους και τη μελωδία του σαξόφωνου, του γνωστού σαξοφωνίστα, Raul Adrian!

Το παραδοσιακά χτισμένο Country Club Hotel&Suites βρίσκεται στο Μικρό Χωριό, ανάμεσα στα πλούσια δάση ελάτης της Ευρυτανίας!

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με σεβασμό στο τοπικό στιλ και διαθέτουν ζεστές αποχρώσεις, αλλά και έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών!

Oι σουίτες παρέχουν τζάκι, υπηρεσία δωματίου και μπαλκόνι με θέα στο βουνό και οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πλήρες αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ που σερβίρεται στην τραπεζαρία και περιλαμβάνει τοπικές σπεσιαλιτέ!

Παρέχεται επίσης υπηρεσία δωματίου και 24ωρη ρεσεψιόν, ψυχαγωγία στην αίθουσα παιχνιδιών με τζάκι και στη βιβλιοθήκη, Επιπλέον, θα μπορείτε να απολαύσετε περιποιήσεις μασάζ!