Και αυτήν την εβδομάδα οι μεγάλοι διαγωνισμοί συνεχίζονται στα Παραπολιτικά 90,1!

Όταν ακούς Παραπολιτικά 90,1 βγαίνεις διπλά κερδισμένος αφού εδώ ενημέρωση και ψυχαγωγία πάνε πακέτο... εκδρομές, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, εισιτήρια για δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, γεύματα σε εστιατόρια για όλα τα γούστα, πολιτιστικά δρώμενα, δώρα για τους μικρούς μας φίλους, πλούσια καλάθια με κρητικά προϊόντα και πολλά ακόμη... μόνο στα Παραπολιτικά 90,1.

Συντονιστείτε τώρα στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και λάβετε μέρος σε κληρώσεις για τα πιο πλούσια και ξεχωριστά δώρα!

 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ – Μάνος Τσιλιμίδης / Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-05:00

ΤΡΙΤΗ 28.07 - Ένα γεύμα αξίας 50 € στο εστιατόριο ABACUS.

Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος” σας προσφέρουν ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€!

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.


Στο Abacus θα δοκιμάσετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers! Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπύρας.


 

ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ – Τηλέμαχος Σαντοριναίος / Δευτέρα έως Παρασκευή 06:00-08:00

Δευτέρα έως Παρασκευή, ένα καφτάνι αξίας 85 ευρώ!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η μπουτίκ Illusions D στο Χαλάνδρι προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια, ένα καφτάνι αξίας 85 ευρώ!

Επίσης για όλους τους ακροατές της Πρωινής πτήσης προσφέρεται έκπτωση 50%!

Illusions D

Μοναδικά κομμάτια , με ιδιαίτερο design και εξαιρετικά υφάσματα! Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια αλλά και σε νούμερα!

Mετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας το Illusions D, δίνει την ευκαιρία στη σύγχρονη γυναίκα να δημιουργήσει stylish εμφανίσεις με τα must have κομμάτια των συλλογών του, συνδυάζοτας κομψότητα και άνεση!


 

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ – Δημήτρης Τάκης / ΔΕΥΤΕΡΑ 27.07 - ΤΕΤΑΡΤΗ 29.07 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07 - Ένα πακέτο εισόδου στο υδάτινο πάρκο αναψυχής Splash WaterPark Isthmos, για δυο άτομα!

Το καλοκαίρι έφτασε και ο υδράργυρος έχει αγγίξει το κόκκινο! Είστε έτοιμοι για παιχνίδια και εξορμήσεις???

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Καινούργια μέρα” προσφέρουν ένα πακέτο εισόδου για δυο άτομα στο υδάτινο πάρκο αναψυχής Splash WaterPark Isthmos, στον Ισθμό της Κορίνθου (40 λεπτά από Αθήνα).

Ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30 στρεμμάτων, βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

 

 

SECRET - Παναγιώτης Τζένος / Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00.

Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, δώρο εισιτήρια με την Blue Star Ferries και την Hellenic Seaways!

Τα Παραπολιτικά 90,1 σας κάνουν δώρο ένα εισιτήριο για δύο άτομα με την Blue Star Ferries και την Hellenic Seaways, από Πειραιά προς δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς! Αυτή την εβδομάδα, κερδίστε εισιτήρια για Κω, Ικαρία, Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη!


 


ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – Μαρία Λεμονιά - Έλενα Καραμίχαλου / Καθημερινά 15:00-17:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.07/ ΤΡΙΤΗ 28.07/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07 - Ένα μοναδικό τριήμερο στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos» στον Βόλο!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» σας προσφέρουν ένα μοναδικό τριήμερο στο ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos» στον Βόλο! Απολαύστε ένα τριήμερο με πλούσιο πρωινό και πρόσβαση στο spa του ξενοδοχείου! (χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, jacuzzi).


 

Στην καλύτερη θέση, στην παραλία του Βόλου, το ξενοδοχείο «Domotel Xenia Volos» αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, δηλώνοντας ξεκάθαρα κι εξ αρχής την ταυτότητά του: πρόκειται για ένα πολυτελές ορμητήριο για περίπατο στην πόλη και εκδρομές στο βουνό, τις παραλίες και τα νησιά!


 


 

FAKE NEWS - Δημήτρης Κουνιάς - Γιώργος Νόκος / Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-18:00 – Μια πενθημέρη απόδραση στο Ναύπλιο με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ένας τυχερός ακροατής του σταθμού θα κερδίσει μια πενθήμερη απόδραση για 2 άτομα στο Ναύπλιο, χωρίς καμία επιβάρυνση!

Αναλυτικά το πακέτο περιλαμβάνει:

● Διαμονή για πέντε ημέρες σε δίκλινο διαμέρισμα, με πρωινό, στον πολυχώρο «Ζεις Εδώ Luxury Apartments» (Ζεις Εδώ λάξαρι απάρτμεντς) στον οικισμό «Ηλιοχώρι» Ασίνης στο Ναύπλιο. Ένας χώρος μοναδικός, με ποιότητα και ανέσεις που συγκρίνονται μόνο με τα μεγάλα resorts! Διαμερίσματα 36 και 48 τ.μ., καθώς και σουίτες 70 τ.μ., υψηλής αισθητικής, πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, τζάκι, δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi, internet και κλιματισμό! Λεπτομέρειες στο http://zeisedo.gr

● Πέντε πλήρη γεύματα 2 ατόμων στην παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Φανάρια». Αναπλιώτικες γεύσεις, στον πιο γραφικό δρόμο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, στην οδό Σταϊκοπούλου. Μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών, φρέσκων μεζέδων και ψητών της ώρας, από το 1980. Περισσότερα στο www.fanaria.gr

• Πενθήμερη χρήση αυτοκινήτου με γεμάτο ρεζερβουάρ από την ελληνική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Χαλιβελάκης Rent A Car & Μoto, με γραφεία σε Αθήνα-Σκιάθο και Κύθνο. Η εμπειρία τριάντα χρόνων, τα υψηλά standards και η ποικιλία των οχημάτων, σε συνδυασμό με τις ειδικές τιμές, καθιστούν την επιλογή της Ε. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ πραγματικά αναπόφευκτη. Λεπτομέρειες στο www.halivelakis.gr

Κλήρωση Παρασκευή 31.07


 

ΆΡΩΜΑ ΖΩΗΣ - Σπυριδούλα Τριάντου / Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-19:00

Δευτέρα 27.07 έως Παρασκευή 31.07 – Ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο Natura Club & Spa στην Κυπαρισσία!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Άρωμα Ζωής» σας προσφέρουν ένα μοναδικό τριήμερο στη πανέμορφη Κυπαρισσία, στο ξενοδοχείο Natura Club & Spa, σε Superium Sea View δωμάτιο με πρωινό!

Το ξενοδοχείο Natura Club & Spa στο κέντρο του Κυπαρισσιακού κόλπου, μόλις 10 λεπτά από την γραφική πόλη της Κυπαρισσίας, σας καλωσορίζει για ένα τριήμερο για δύο άτομα σε ένα από τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια με θέα την απέραντη αμμουδερή παραλία μήκους 65 χιλιομέτρων!

Από φέτος υποδέχεται μόνο ενήλικες για αξέχαστες χαλαρωτικές στιγμές και απόλαυση της infinity πισίνας.

Στο ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε την τοπική κουζίνα και το ποτό σας στο pool bar αγναντεύοντας το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που χάνεται στον ορίζοντα.

 

 

Δευτέρα 27.07, Τετάρτη 29.07, Παρασκευή 31.07, ένα καφτάνι αξίας 85 ευρώ!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η μπουτίκ Illusions D στο Χαλάνδρι προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια, ένα καφτάνι αξίας 85 ευρώ!

Illusions D

Μοναδικά κομμάτια , με ιδιαίτερο design και εξαιρετικά υφάσματα! Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια αλλά και σε νούμερα!

Mετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας το Illusions D, δίνει την ευκαιρία στη σύγχρονη γυναίκα να δημιουργήσει stylish εμφανίσεις με τα must have κομμάτια των συλλογών του, συνδυάζοτας κομψότητα και άνεση!