Το νέο πρόγραμμα του Παραπολιτικά 90,1 αρχίζει και δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από μεγάλους διαγωνισμούς! Συντονιστείτε τώρα στον αγαπημένο σταθμό της πόλης, ακούστε το νέο πρόγραμμα και λάβετε μέρος σε κληρώσεις για τα πιο πλούσια και ξεχωριστά δώρα!


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ - Μάνος Τσιλιμίδης / Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-05:00

ΤΡΙΤΗ 01.09 - Ένα γεύμα αξίας 50 € στο εστιατόριο ABACUS.


 

Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος” σας προσφέρουν ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€!

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάσετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers! Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπύρας.


 

ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ - Δημήτρης Γιατζόγλου / Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 05:00-08:00 – Εισιτήρια με επιστροφή για δύο άτομα προς δημοφιλείς προορισμούς!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Ζούμε αληθινά» σας κάνουν δώρο ένα εισιτήριο με επιστροφή, για δυο άτομα, με την Hellenic Seaways προς δημοφιλείς προορισμούς! Αυτή την εβδομάδα κερδίστε εισιτήρια για Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Σκιάθο, Αλλόνησο και Σκόπελο!


 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ- Δημήτρης Κουνιάς, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Νόκος / Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-19:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.09 – Ένα γεύμα αξίας 60 € στο εστιατόριο IL FRATI

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Επιστροφή στην κανονικότητα» σας προσφέρουν ένα γεύμα αξίας 60 ευρώ για δύο άτομα, στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο IL FRATI (Ί Φράτι) στην Κηφισιά!

Απολαύστε τις πιο αυθεντικές ιταλικές συνταγές, με φρεσκότατα υλικά στη θερμή και φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός από των πιο επιτυχημένων εστιατορίων των Βορείων Προαστίων.

Φεύγοντας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ιδιαίτερο χώρο του delicatessen όπου θα βρείτε μοναδικής ποιότητας τυριά, αλλαντικά και πάνω από 300 ετικέτες κρασιών.