Το νέο πρόγραμμα του Παραπολιτικά 90,1 έχει αρχίσει και δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ξεχωριστούς διαγωνισμούς! Συντονιστείτε τώρα στον αγαπημένο σταθμό της πόλης, ακούστε το νέο πρόγραμμα και λάβετε μέρος σε κληρώσεις για τα πιο πλούσια δώρα!


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ - Μάνος Τσιλιμίδης / Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-05:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.09 - Ένα γεύμα αξίας 50 € στο εστιατόριο ABACUS.


Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος” σας προσφέρουν ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€!

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάσετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers! Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπύρας.


 

ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ - Δημήτρης Γιατζόγλου / Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 05:00-08:00

Δευτέρα 14.09 - Παρασκευή 18.09 - Ένα γεύμα αξίας 50 ευρώ στο εστιατόριο «Χρήστος» στο Χαλάνδρι.

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Ζούμε Αληθινά» κάνουν δώρο σε έναν τυχερό-ή ένα γεύμα δύο ατόμων αξίας 50 ευρώ στο εστιατόριο «Χρήστος» στο Χαλάνδρι!

Από το 1974, γνωστό σε όλη την Αττική για το περίφημο μπιφτέκι του, το εστιατόριο Χρήστος δίνει έμφαση στα πιάτα της ώρας, αλλά διαθέτει και μεγάλη ποικιλία πιάτων ημέρας και σπιτικών ορεκτικών.

Αυτά και άλλα πολλά θα απολαύσετε ανάμεσα σε λεύκες, καμέλιες, τριαντάφυλλα, ορτανσίες, λιγούστρα και αμπέλια, και θα μεταφερθείτε στην Αθήνα μιας άλλης εποχής.

Οι τυχεροί θα μπορούν να επιλέξουν, ανάμεσα από 10 ορεκτικά, 10 κυρίως πιάτα και 3 ποικιλίες κρασιού! Δροσιά και γεύση με ασφάλεια!


 


 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου / Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-17:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09, ΤΕΤΑΡΤΗ 16.09, ΠΕΜΠΤΗ 17.09 – Μια θεραπεία “Botox” μαλλιών και ένα χτένισμα στο κομμωτήριο Psarrou στο Κολωνάκι.

Τα «Παραπολιτικά 90,1» και η εκπομπή «Κακά κορίτσια» προσφέρουν σε μια τυχερή ακροάτρια του σταθμού μια θεραπεία «Βοtox» μαλλιών ΚΑΙ ένα χτένισμα, στο κομμωτήριο Psarrou στο Κολωνάκι!

Επαναφέρετε τα μαλλιά σας σε υγιή κατάσταση με το bοtox μαλλιών, τη φόρμουλα αναδόμησης που διεισδύει στον φλοιό της τρίχας και αναπληρώνει τη φυσική κερατίνη και τα αμινοξέα. Θα φύγετε ανανεωμένη και με ένα μοναδικό χτένισμα!


 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ- Δημήτρης Κουνιάς, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Νόκος / Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-19:00

Δευτέρα 14.09 - Παρασκευή 18.09 - Μια δωροεπιταγή αξίας 70€ για το μεζεδοπωλείο «Άνοιξη παρά Τέταρτο»

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Επιστροφή στην κανονικότητα» σας κάνουν δώρο μια δωροεπιταγή των 70 ευρώ για το μεζεδοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ»!

Υπάρχει ένα μαγαζάκι στην Άνοιξη που μοιάζει με τα τσιπουράδικα του Βόλου!

Το λένε Άνοιξη παρά Τέταρτο και εκεί δεν παραγγέλνεις τι θα φας. Απλά διαλέγεις τι θα πιεις: τσιπουράκι, ουζάκι, κρασάκι, μπυρίτσα...

Και τα μεζεδάκια, θαλασσινά, όστρακα και ψαράκια, διαφορετικά κάθε φορά, είναι έκπληξη και έρχονται σε γύρες χωρίς να τα παραγγείλεις.

Εάν σου αρέσουν οι εκπλήξεις, οι θαλασσομεζεδες και το καλό τσίπουρο, τότε το Άνοιξη παρά Τέταρτο είναι το τέλειο μέρος. Πάρε την παρέα σου και πήγαινε ένα βραδάκι. Και πιες και ένα τσιπουράκι και για εμάς!