Στα Παραπολιτικά 90,1 κάθε εβδομάδα συνοδεύεται από ξεχωριστούς διαγωνισμούς! Συντονιστείτε τώρα στον αγαπημένο σταθμό της πόλης, ακούστε το καθημερινό πρόγραμμα και λάβετε μέρος σε κληρώσεις για τα πιο μεγάλα δώρα! Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, εκδρομές, πλούσια γεύματα σε εστιατόρια για κάθε γούστο, οικιακά είδη και πολλά ακόμη μόνο στα Παραπολιτικά 90,1.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ - Μάνος Τσιλιμίδης / Δευτέρα έως Παρασκευή 00:00-05:00

ΤΡΙΤΗ 20.10- Ένα γεύμα αξίας 50 ευρώ στο εστιατόριο ABACUS!


Tα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος” σας προσφέρουν ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€!

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάσετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers! Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπύρας.


 

Ζούμε Αληθινά - Δημήτρης Γιαγτζόγλου / Δευτέρα έως Παρασκευή 05:00-08:00

Τετάρτη 21.10 - Πέμπτη 22.10 – Ένα τριήμερο σε Grand Σουίτα στο Country Club Hotel&Suites στο Καρπενήσι!

Θέλετε να περάσετε ένα μαγευτικό τριήμερο σε Grand Σουίτα στο Καρπενήσι;

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Ζούμε Αληθινά” σας το κάνουν δώρο! Στο παραδοσιακά χτισμένο Country Club Hotel&Suites το οποίο βρίσκεται στο Μικρό Χωριό, ανάμεσα στα πλούσια δάση ελάτης της Ευρυτανίας!

Απολαύστε την απόλυτη πολυτέλεια με μαγευτική θέα στο βουνό και με την μεγαλύτερη άνεση χώρου στην Grand σουίτα του ξενοδοχείου!

Το καθιστικό με το τζάκι και η διακόσμηση της με αντίκες μεγάλης αξίας, δημιουργούν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα!

Αν θέλετε να ολοκληρώσετε τις διακοπές σας με απόλυτη χαλάρωση και ομορφιά, αυτό το τριήμερο θα σας το προσφέρει στο έπακρο!


 

ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ - Δημήτρης Τάκης - Χριστίνα Κοραή / Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.10- ΤΕΤΑΡΤΗ 21.10 – Ένα μαγευτικό τετραήμερο στον πανέμορφο Θεσσαλικό κάμπο, αξίας 500 ευρώ!

Θέλετε ένα μαγευτικό τετραήμερο στον πανέμορφο Θεσσαλικό κάμπο, αξίας 500 ευρώ;

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ” σας το κάνουν δώρο!

Στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA, το στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας, που είναι χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα τετραήμερο για δυο άτομα με πρωινό και βραδινό ΚΑΙ ένα απολαυστικό μασάζ 50' για τον καθένα!

Το MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA είναι περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές, πεύκα και προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει!

Φυσικά παράλληλα με τη ζεστή φιλοξενία και τις παραδόσεις του τόπου, μπορείτε να αποδράσετε και στις γύρω περιοχές: Τη Λίμνη Πλαστήρα, το πανέμορφο Περτούλι και τα μαγευτικά Μετέωρα.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ- Δημήτρης Κουνιάς, Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Νόκος / Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-19:00

Τετάρτη 21.10 - Ένα γεύμα αξίας 60 ευρώ για δύο άτομα, στο ιταλικό εστιατόριο IL FRATI στην Κηφισιά!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Επιστροφή στην κανονικότητα» σας προσφέρουν ένα γεύμα αξίας 60 ευρώ για δύο άτομα, στο πολυτελές ιταλικό εστιατόριο ILFRATI στην Κηφισιά!

Απολαύστε τις πιο αυθεντικές ιταλικές συνταγές, με φρεσκότατα υλικά στη θερμή και φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός από των πιο επιτυχημένων εστιατορίων των Βορείων Προαστίων.

Φεύγοντας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ιδιαίτερο χώρο του delicatessen όπου θα βρείτε μοναδικής ποιότητας τυριά, αλλαντικά και πάνω από 300 ετικέτες κρασιών.