Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 fm και οι Eκδόσεις Λιβάνη δίνουν την ευκαιρία ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 5 τυχερούς να κερδίσουν 1 βιβλίο από τις νέες κυκλοφορίες

Στέλνετε κάθε μέρα μήνυμα στο 19000 γράφοντας ΠΑ ΚΕΝΟ τη λέξη ΒΙΒΛΙΑ. Η κλήρωση θα γίνεται κάθε μέρα στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου “Σκληρό Ροκ” (20:00 – 22:00) 

Για τη Δευτέρα: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το νέο βιβλίο του Γιάννη Χόλη, Σαρωτική εμμονή".

…Το καινούριο μυθιστόρημα με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που αναστατώνεται από πράξεις, άλλα ανθρωπάκια που η σκέψη και µόνο ότι θα χρειαστεί να κάνουν κάτι πέρα απ’ τα καθιερωµένα απλά δεν συμβιβάζονται..

Για την Τρίτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το αριστούργημα του Φρανσουά Εϊσμπουρ  “Το τέλος του Ευρωπαϊκού οράματος

... ο τίτλος του βιβλίου δεν εκφράζει µια ευχή, αλλά µια διαπίστωση.

Ο αρχικός κινητήριος µύθος έχει αντικατασταθεί από το σκεπτικισµό για την ευρωπαϊκή ιδέα, αν όχι από την απόρριψή της. Το όνειρο έχει δώσει τη θέση του στον εφιάλτη. Όμως δεν πρέπει να αντιµετωπίσουµε τον αντιμετωπίσουμε ως µια καταστροφή, αλλά ως µια πρόκληση.

Για την Τετάρτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το νέο βιβλίο του Χρήστου Πασαλάρη “Κάθε παλιό να σβηστεί”.

... τα 120 σπουδαιότερα άρθρα παραδίδονται σήµερα στον Έλληνα αναγνώστη. Σε όλα ο συγγραφέας σαλπίζει την αισιοδοξία του ότι ως το 2021, στα διακόσια χρόνια της ανεξαρτησίας της, η Ελλάδα θα έχει γίνει το «διαµάντι της Ευρώπης!». Το αξίζει, το δικαιούται.

Για την Πέμπτη: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Μιριάνα Νοβάκοβιτς “Ο Τίτο πέθανε”

...Εξαιρετική πλοκή, αξέχαστους χαρακτήρες, μυστηριώδεις φόνους και αναπάντεχες ανατροπές. Οι περιγραφές και τα καυστικά σχόλια της δημοσιογράφου για τη διαφθορά, τη βία, τη ζωή των πολιτικών και των μεγιστάνων, καταφέρνουν να κατακτήσουν τον αναγνώστη.

Για την Παρασκευή: 

Χαρίζουμε σε 5 τυχερούς την ατζέντα κοέλο 2015 – Αλχημεία. 

Το νέο βιβλίο ατζέντα του διάσημου συγγραφέα για όσους αγαπούν τις δυνατές προτάσεις γεμάτες νόημα…