Ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παναγιώτης Μελάς, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του

Π.ΜΕΛΑΣ: Δεν μπορώ να καθίσω κάπου όταν κάποιοι κινούνται με αισχρά ψέματα, με κακοήθειες και βρομιές και για αυτό λοιπόν είμαι ανεξάρτητος. Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής και ανεξαρτητοποιήθηκα διότι αυτά τα οποία λέγονται είναι αισχρά ψέματα και κακοήθειες και αυτά εγώ δεν τα δέχομαι.

Για την προεδρική εκλογή

Π.ΜΕΛΑΣ: Την ίδια σκέψη που είχα πριν την ίδια σκέψη έχω και τώρα. Εγώ κινούμαι με αυτό τον τρόπο για το καλό του ελληνικού λαού ότι δω ότι είναι καλύτερο για το λαό αυτό θα πράξω. Πάνω από κόμματα πρόσωπα και καρέκλες επιβάλλεται να βάλουμε τον ελληνικό λαό.

Ερωτηθείς αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησης του στην ΝΔ

Π.ΜΕΛΑΣ: Δεν είναι τίποτα , μην με μπλέκεται με άλλα πράγματα. Εγώ ότι κάνω το κάνω  συνειδητά από εκεί και πέρα με την ΝΔ δεν ξέρω πως θα πάει θα τα δούμε όλα. Είναι όλα ρευστά.  

Ερωτηθείς αν ο κ. Καμμένος του έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα του

Π.ΜΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει πει ότι όποιος φύγει να παραδώσει την έδρα αλλά η έδρα αυτή δεν είναι επικρατείας την έχω πάρει εγώ από μόνος μου και ο Καμμένος όταν τον διέγραψε η ΝΔ δεν παρέδωσε την έδρα του, δεν μπορεί να λέει ότι θέλει. 

Ερωτηθείς αν γνωστοποίησε την απόφασή του στον κ. Καμμένο

Π.ΜΕΛΑΣ: Θα το μάθει μέσα από τα ΜΜΕ.