Ο ανεξάρτητος βουλευτής, κος Μάρκος Μπόλαρης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μ.ΜΠΟΛΑΡΗΣ: Έχω απαντήσει στο ερώτημα από την πρώτη μέρα που μου έγινε και ήταν μια εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές , είπα λοιπόν ότι στο μέτρο και στο βαθμό που η προεδρική εκλογή σημαίνει παράταση της ασκούμενης σήμερα πολιτικής ύφεσης δηλαδή μιας πολιτικής που διαλύει την ελληνική πραγματική οικονομία και δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην κοινωνική συνοχή πρέπει να σταματήσει.

Πάμε σε μια εσπευσμένη εκλογή προέδρου, μάλιστα με χαρακτηριστικά δραματοποίησης, εκλογές μέσα στα Χριστούγεννα επειδή η κυβέρνηση ακολουθώντας την πολιτική που ακολουθεί έχει βρεθεί σε πολιτικό αδιέξοδο και επειδή έχει βρεθεί στο αδιέξοδο αυτό και δεν θέλει να επωμιστεί τα επόμενα μέτρα τα οποία έρχονται μετά την εξαγγελθείσα δική της μεγάλη επιτυχία το περίφημο success story επιχειρεί να έχει δια της εκλογής του προέδρου παράταση της πολιτικής της για να ψηφίσει στην συνέχεια τα μέτρα. Τα πράγματα είναι απλά για αυτούς που βλέπουν και καταλαβαίνουν , η δική μου άποψη είναι εκφρασμένη η πολιτική αυτή πρέπει να σταματήσει. Το μήνυμα που πρέπει να στείλει ο ελληνικός λαός είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να συνεχιστεί αυτή η πολιτική έχει φτάσει και η οικονομά και η κοινωνία στα όριά της.