Νέο HD300 EURO 5 με TRACTION CONTROL SYSTEM
και με πακέτο σε ειδική τιμή.

  • 4 χρόνια εγγύηση και

  • ομοιόχρωμη βαλίτσα 40LT

 

 

Αναβαθμισμένη ασφάλεια

το HD300 αναβαθμίζεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση του οπίσθιου τροχού κατά την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες. Παράλληλα, το δικάναλο σύστημα πέδησης ABS, σε συνδυασμό με τα μεγάλα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης, 288mm μπροστά και 260mm πίσω, προσδίδουν αίσθηση σιγουριάς και ασφάλεια.

 

Στον τομέα των αναρτήσεων, το HD300 διατηρεί τη διπλή οπίσθια ανάρτηση διαδρομής 100mm, με 4 θέσεις ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου και εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 115mm και διαμέτρου 35mm.Το μεταξόνιο 1505mm του HD300 φέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευελιξίας και άνεσης. Όπως και οι πίσω-εμπρός 16” ζάντες αλουμινίου, με 5 διπλά μπράτσα, προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα σε δρόμους με ανωμαλίες. Τα ελαστικά είναι της Maxxis, διαστάσεων 110/70-16 μπροστά και 140/70-16 πίσω.

 

Κινητήρας F4 με προδιαγραφές Euro 5

Το HD300 κινείται από τον 278cc, υγρόψυκτο, 4βάλβιδο, κινητήρα F4 της SYM. Με τις Euro5 προδιαγραφές η απόδοση φτάνει τους 26 ίππους, διατηρεί την αίσθηση και απόκριση που τον έκαναν ξεχωρίσει στην κατηγορία. Η τροφοδοσία πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό με τη μονάδα ελέγχου ECU της Keihin, και η κατανάλωση περιορίζεται στα 3,3L/100km (WMTC 3).

 

Premium Σχεδίαση

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως, τα φιλέτα χρωμίου, στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού, οι διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί σε καφέ, κόκκινη ή μαύρη δερμάτινη σέλα, με το ανάγλυφο logo της SYM να αναγράφεται στο πίσω τμήμα της, και τα ομόχρωμα grips, τοποθετούν το νέο HD300, όπως και τον προκάτοχο του στην premium κατηγορία.

 

Οι καμπύλες γραμμές δημιουργούν έναν κυματισμό κατά μήκος του scooter. Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τα διπλά φωτιστικά σώματα LED. Στο μπροστινό τμήμα ο τοποθετημένος στο τιμόνι προβολέας LED θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τα φώτα θέσεως να αποτελούνται από 2 LED DRL μπάρες.

 

Ο πολυγωνικός πίνακας αποτελείται από μία κυκλική οθόνη με αναλογικό το δείκτη ταχύτητας και μία LCD οθόνη με ενδείξεις θερμοκρασίας νερού, εξωτερικής θερμοκρασίας, τάσης μπαταρίας, λειτουργίας TCS, ώρας, ολικού και μερικού χιλιομετρητή και μερικού χιλιομετρητή ελέγχου λαδιού. Αριστερά και δεξιά από την κυκλική οθόνη υπάρχει αναλογική πληροφόρηση της στάθμης καυσίμου και των στροφών του κινητήρα, ενώ στο πάνω τμήμα του πίνακα υπάρχουν λυχνίες ABS, φλας, φώτα μεγάλης σκάλας, ελέγχου λαδιού και ελέγχου κινητήρα.

 

Εργονομία και υψηλή χρηστικότητα

Οι χώροι του HD300 είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του. Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Πρακτικά, θα φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και καθημερινά αντικείμενα, όπως φακέλους, tablet, αδιάβροχα ή μία τσάντα.

 

Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει εύχρηστο ντουλαπάκι, με εύκολο άνοιγμα. Μέσα στο ντουλαπάκι, συναντάμε θύρα USB QC 3.0 για γρήγορη φόρτιση κινητού την ώρα της οδήγησης. Ένας έξυπνος κρυφός αναδιπλούμενος γάντζος βρίσκεται στη διάθεση του αναβάτη για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή για τα καθημερινά ψώνια.

 

Η χειρολαβή με την ενσωματωμένη σχάρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για την εύκολη και άμεση τοποθέτηση βαλίτσας.

 

Ο κεντρικός πολυδιακόπτης δίνει τη δυνατότητα για άνοιγμα της σέλας, ενώ το HD βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας και για άνοιγμα του καλύμματος του ρεζερβουάρ χωρίς να χρειαστεί να βγει το κλειδί από τη θέση του. Για αποφυγή κινδύνου κλοπής, ο διακόπτης σφραγίζει με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Η σέλα προσφέρει άνεση και εργονομία και στους δύο αναβάτες. Είναι δύο επιπέδων με συνολικό μήκος 715mm. Το ύψος της στη θέση του οδηγού είναι στα 805mm και του συνεπιβάτη στα 910mm.

 

Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, κομμάτι της μοντέρνας σχεδίασης του HD300, έρχονται ως αεροδυναμική κατάληξη στο βαμμένο τμήμα του καλύμματος του πλαισίου, όταν αυτά βρίσκονται σε κλειστή θέση. Έχουν φαρδύ πάτημα και δημιουργούν άνετη γωνία ποδιών για το συνεπιβάτη.

 

Χρώματα

GREY (Μαύρη σέλα)
WHITE (Καφέ σέλα)
WHITE (Μαύρη σέλα)
MAT GREY (Κόκκινη σέλα)
MAT BLACK (Μαύρη σέλα)
MAT BROWN (Μαύρη σέλα)

 

Τιμή 4.295€

 

Μάθετε περισσότερα: www.sym.gr/model/hd-300-abs-tcs

 

HD300 ABS/TCS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος

ΨΥΞΗ

Υγρόψυκτος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ / ΒΑΛΒΙΔΕΣ

1 / 4

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

E.F.I. KEIHIN
(TCS)

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ

75.0 x 63.0mm

ΙΣΧΥΣ

26 ps /7500rpm

ΡΟΠΗ

26.2 Nm /6000rpm

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μίζα

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

10 L

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

3,3 L /100km (WMTC3)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)

2220 x 785 x 1220

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

174kg

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ

Δίσκος 288mm με διπίστονη δαγκάνα

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Δίσκος 260mm με διπίστονη δαγκάνα

ABS

Δικάναλο

ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Τηλεσκοπικό πιρούνι 35-115mm

ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Διπλό ρυθμιζόμενο 100mm

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

110/70-16 52P

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

140/70-16 65P