Συντονίσου στα Παραπολιτικά 90,1 από τις 8 έως τις 11 το πρωί, στην πρωινή εκπομπή "Τα Παρά-πρωινά μας" με τον Σωτήρη Ξενάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό που θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. 

Προσφορά Ξενοδοχείου Athens Atrium, μια διανυκτέρευση για τις 14 Φεβρουαρίου 

O τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα φιλοξενηθεί σε σουίτα 50 τμ. με Jacuzzi.
Προσφέρουμε το δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, ενώ στο εστιατόριο, το τυχερό μας ζευγάρι θα απολαύσει το γεύμα που θα του ετοιμάσει ο Chef μας. Για να απολαύσει το ζευγάρι μας την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο έπακρο, υπάρχει η δυνατότητα early check in και late check out
 
Συμμετοχή στον διαγωνισμό με sms στο ΠΑ (ΚΕΝΟ) ονοματεπώνυμο κι αποστολή στο 54301 με κόστος μηνύματος μόνο 34 λεπτά.
 
  • Το Ξενοδοχείο Athens Atrium είναι μία τουριστική μονάδα τεσσάρων αστέρων και βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Ωκεανίδων, αρ.21 (πίσω από τον Άγιο Σώστη). Διαθέτει 56 δωμάτια, δύο αίθουσες συνεδρίων και ένα εστιατόριο χωρητικότητας 80 ατόμων (με τα μέτρα covid-19).  

  • Τα τελευταία χρόνια το ξενοδοχείο λειτουργεί με νέα Διοίκηση, νέους ανθρώπους και μία καταπληκτική ομάδα που με πολύ μεράκι, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα δίνουν νέα πνοή στην επιχείρηση.

  • Η προσέλευση είναι εύκολη καθώς σε κοντινή απόσταση υπάρχει στάση λεωφορείων και metro και tram.

  • O τυχερός ή η τυχερή που θα κληρωθεί, θα φιλοξενηθεί σε σουίτα 50 τμ. με Jacuzzi. Προσφέρουμε το δωμάτιο με πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, ενώ στο εστιατόριο, το τυχερό μας ζευγάρι θα απολαύσει το γεύμα που θα του ετοιμάσει ο Chef μας. Για να απολαύσει το ζευγάρι μας την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο έπακρο, υπάρχει η δυνατότητα early check in και late check out.

Για ότι πρόσθετο χρειαστούν, εννοείται ότι η υποδοχή είναι πάντα στην διάθεση τους.

  • Το ξενοδοχείο μας είναι Pet-friendly και ο φιλοξενούμενος μας δεν έχει να ανησυχήσει αν θέλει να ταξιδέψει με το ζωάκι του.

  • Διαθέτουμε υπόγειο χώρο στάθμευσης για 6 αυτοκίνητα.