«Στηρίζουμε το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία»

Με αυτό το μήνυμα η Novibet τοποθετείται κατά της οπαδικής βίας και αναλαμβάνει δράση, υποστηρίζοντας εμπράκτως τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί.

Στο ερώτημα «Τι Ομάδα Είσαι», απαντάμε: «Όποια Ομάδα Κι Αν Είσαι Σε Θέλουμε», ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία #noviolence, με πρώτο σταθμό ένα διευρυμένο πρόγραμμα αιμοδοσίας σε συμβολικά σημεία της χώρας, επεκτείνοντας τη δράση αιμοδοσίας που εφαρμόζει η εταιρεία εσωτερικά, σε ευρεία εθελοντική συμμετοχή.

 

Η Novibet, με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει πως η μόνη ομάδα που έχει ζωτική σημασία, είναι η ομάδα αίματος. Με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση νοσοκομειακών φορέων και συνανθρώπων μας, που χρειάζονται την στήριξή μας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, η Novibet μας προσκαλεί να πάρουμε όλοι μέρος στην πρωτοβουλία και να περάσουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

 

Η Novibet στηρίζει το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία

 

Και για αυτό, στο πλαίσιο της καμπάνιας κοινωνικής ευαισθητοποίησης ενάντια στην οπαδική βία, που σχεδίασε με τίτλο #noviolence, η Novibet μεταδίδει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, προσκαλώντας όλους σε εθελοντική δράση αιμοδοσίας

 

ΠΟΥ: Πεζόδρομος Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο), Αθήνα

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, 10:00-14:30