Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Μαΐου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αγία Παρασκευή, επέλεξε τα στοιχήματα «Tελικό Αποτέλεσμα», «Over 1,5 Γηπεδούχου», «Over 2,5», «Over 2,5 Φιλοξενούμενης», «Over 3,5», «Goal» και «Goal & Οver 2,5» σε 20 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, της Κροατίας, της Τσεχίας, της Φινλανδίας και της Ιρλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, της Πορτογαλίας, της Αυστρίας και της Ιρλανδίας και την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και της Σκωτίας, έπαιξε το σύστημα 2-3-4-5 με ανάπτυξη σε γκρουπ και με 22,50 ευρώ κέρδισε 10.698,66 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στο Τετραπλό, της έκτης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος, ένας νικητής, στην Αθήνα κέρδισε 5.792,62 ευρώ.

 

 

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

 

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr