H πολυβραβευμένη εταιρεία sports marketing ActiveMedia Group και η PROSPORT, το κορυφαίο football agency της Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον χώρο του αθλητισμού.

 

Η έναρξη συνεργασίας της PROSPORT με την ActiveMedia Group, στοχεύει στην ανάδειξη και εμπορική εκμετάλλευση των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό της PROSPORT, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο κορυφαίος διεθνής ποδοσφαιριστής της Liverpool FC και της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Τσιμίκας.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την PROSPORT, δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους εκτός γηπέδων σε θέματα marketing, συνδέοντάς τους με μεγάλα εγχώρια και διεθνή brands, στοχεύοντας σε επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PROSPORT, κ. Πασχάλης Τουντούρης ανέφερε: «Η σημασία του personal branding και η μεγιστοποίηση της εμπορικής ανταποδοτικότητας των ποδοσφαιριστών, είναι πυλώνες στρατηγικής σημασίας για εμάς. Η συνεργασία με την ActiveMedia Group θα συμβάλλει στο να αναδείξουμε ακόμα πιο επιτυχημένα τους αθλητές μας και τα σχέδιά τους εκτός των αγωνιστικών γραμμών».

 

 

#activemediagroup

http://activemedia.gr

https://www.linkedin.com/company/activemedia-com-gr 

https://www.facebook.com/ActiveMedia.com.gr

https://www.instagram.com/activemedia.gr 

https://www.youtube.com/user/ActiveMediacomgr 

https://twitter.com/Active_Media_Gr 

 

Prosport

https://www.prosport.gr/

https://www.linkedin.com/company/prosportgr/

https://www.instagram.com/prosport_gr/