Η Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του επίπλου εδώ και 67 χρόνια. Από το 1955, η φιλοσοφία του brand προσανατολίζεται στην προσφορά κομψών και λειτουργικών επίπλων κατασκευασμένων από ανθεκτικά υλικά με απαράμιλλο στυλ, διάρκεια στο χρόνο και κόστος σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. 

Ούσα μια εγχώρια εταιρία με μακρόχρονη παρουσία στην επιπλοποιία, η Μαρμαρίδης Έπιπλα στήριζε ανέκαθεν την τοπική αγορά και εξακολουθεί να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα με τις δράσεις της. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όλα της τα έπιπλα κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και κινούνται πάντοτε μέσα στα πλαίσια της ελεγχόμενης ξυλείας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Συνώνυμο της ποιότητας, της ταχύτητας και της ευκολίας

Αυτό που χαρακτηρίζει τη Μαρμαρίδης Έπιπλα είναι ο συνδυασμός αξεπέραστης αισθητικής, σύντομων χρόνων μεταφοράς και χαμηλού κόστους. Η δυνατότητα παράδοσης των επίπλων εντός 48 ωρών, καθώς και το ευέλικτο πλάνο δόσεων που διατίθεται αποσκοπούν στη μέγιστη διευκόλυνσή σας, κάνοντας την απόκτηση ενός ή περισσότερων επίπλων με την υπογραφή της εταιρίας μια όσο το δυνατόν απλούστερη και πιο ευχάριστη διαδικασία.

Ο απόλυτος προορισμός για ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Για τη Μαρμαρίδης Έπιπλα, η επιλογή ενός νέου επίπλου είναι πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά. Είναι μια επένδυση για ένα καλύτερο, πιο άνετο και πιο όμορφο σπίτι ή γραφείο. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες της εταιρίας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, παρέχοντας ακόμη και συμβουλευτικές υπηρεσίες διακόσμησης, ώστε να είστε βέβαιοι πως έχετε διαλέξει αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις πρακτικές και αισθητικές ανάγκες του εκάστοτε δωματίου. Από κρεβάτια και καναπέδες μέχρι έπιπλα γραφείου και εξωτερικού χώρου, η εταιρία φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή επίπλων που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέρνα σχέδια.

Το όραμά της ομάδας που στελεχώνει τα καταστήματα Μαρμαρίδης είναι να συνεχίσει να παρέχει ξεχωριστά έπιπλα που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είτε λοιπόν ψάχνετε για έπιπλα στην Αθήνα, είτε αναζητάτε μια οικονομική αλλά ποιοτική λύση για έπιπλα στη Θεσσαλονίκη, η Μαρμαρίδης Έπιπλα βρίσκεται στο πλευρό σας μέσα από τα φυσικά καταστήματα που διαθέτει και στις δύο αυτές πόλεις. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το κοντινότερο κατάστημα ή πλοηγηθείτε στο e-shop της εταιρίας και κάντε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας!