Το Dyneta 50 αποτελεί ουσιαστικά μια σχεδιαστική άσκηση για το πώς η τεχνολογία και η λειτουργικότητα, μπορούν να συνδυαστούν με τη σχεδιαστική κομψότητα. Εμπνευσμένο από την avant garde αισθητική, το DYNETA 50 θα προσθέσει ένα απαράμιλλο στιλ στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και της πρακτικότητας.

 

Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, με τον κομψό κεντρικό προβολέα να είναι τοποθετημένος μπροστά από το τιμόνι. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος της ποδιάς έχουν τοποθετηθεί τα φώτα ημέρας (DRL), προσθέτοντας μιας ιδιαίτερης αισθητικής πινελιά στο συνολικό σχεδιασμό του DYNETA 50.

 

O αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ το επίπεδο πάτωμα με μήκος 300mm και πλάτος 400mm δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά πραγμάτων με μεγάλο όγκο, αλλά και μεγάλη άνεση στον αναβάτη. Αντίστοιχη φροντίδα έχει μελετηθεί και για το συνεπιβάτη, στον οποίο αναλογεί ένα μεγάλο και ευρύχωρο κομμάτι της σέλας, με τα κομψά αναδιπλούμενα μαρσπιέ και τις μεγάλες χειρολαβές να του προσφέρουν άνεση και εξαιρετική στήριξη.

 

Η "καρδιά" του DYNETA 50, ο ηλεκτροκινητήρας με τη μέγιστη στιγμιαία ισχύ των 2.200W και των 35Nm ροπής, είναι ένας από τους δυνατότερους της κατηγορίας του. Διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας (eco/ normal / sport) αλλά και όπισθεν (R), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης.

 

Στον τομέα της ασφάλειας, το DYNETA 50 διαθέτει δύο μεγάλα δισκόφρενα 220mm (εμπρός-πίσω) με δαγκάνες δύο εμβόλων, προσφέροντας σε κάθε στιγμή ένα πολύ υψηλό επίπεδο πέδησης.

 

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του DYNETA 50, είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ) και φυσικά με δίπλωμα αυτοκινήτου –εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις. Με μπαταρία λιθίου 60V-32Ah, η αυτονομία του φτάνει τα 66 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 3,4KWh/100km.

 

Η τιμή του έχει καθοριστεί στα €1.865 και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ

 

ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ

1840 x 710 x 1100mm

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1320 mm

ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
 (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) 

71 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

2200W

ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ

2000W

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

35 Nm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

45 km/h

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) 

έως 66km

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

3,4 kWh/ 100km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ
 (πλήρως φορτωμένο | από 0 km/hr)

15%

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

1/2/3/R

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

 

ΤΥΠΟΣ

Λιθίου

ΤΑΣΗ – ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

60V – 32Ah

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8 ώρες

ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

12 Kg

ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ/ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

ΤΡΟΧΟΙ

3.50''-10''

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
 με διπίστονη δαγκάνα

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

220mm Δίσκος
 με διπίστονη δαγκάνα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό πιρούνι - Ø31

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δύο Αμορτισέρ
 με ρύθμιση προφόρτισης