Ο γνωστός και πολύ δημοφιλής ηθοποιός, Μάκης Παπαδημητρίου, επέλεξε να τον συντροφεύσει στις καλοκαιρινές διακοπές του το σκούτερ της ZONTES M310. O Μάκης Παπαδημητρίου, πέρα από ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και πολυβραβευμένος ηθοποιός στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, είναι και ένας φανατικός μοτοσυκλετιστής, με πλούσια εμπειρία ως αναβάτης, έχοντας μάλιστα "θητεύσει" και στον ειδικό τύπο της μοτοσυκλέτας ως δημοσιογράφος.

 

Αποφοίτησε αριστούχος από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής, εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό ΜΟΤΟ και έκτοτε η καλλιτεχνική του πορεία εμπεριείχε πάντοτε το μοτοσυκλετιστικό στοιχείο, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία στα έργα του. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του τιμήθηκε με το βραβείο Χόρν το 2009, ενώ πολλές από τις κινηματογραφικές του δουλειές βραβεύθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Όντας άνθρωπος με ευρεία καλλιτεχνική φύση, ο Μάκης Παπαδημητρίου δε βάζει στεγανά ούτε στις μοτοσυκλετιστικές του εμπειρίες, γι' αυτό επέλεξε το δυνατότερο scooter της κατηγορίας του, το ZONTES M310, για να περάσει στη σέλα του τις καλοκαιρινές του διακοπές, θεωρώντας ότι είναι μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χάρη στις επιδόσεις, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.

 

Μάθετε περισσότερα για το ΖΟΝΤΕΣ Μ310 εδώ: https://zontes.gr/model/m310/