Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, πάνω στη σέλα της DAYTONA ROCKSTAR 500 συνεχίζει το επικό ταξίδι του "DAYTONA DAKAR", έχοντας πατήσει ήδη τις ρόδες του σε ένα ορόσημο της διαδρομής του: το θρυλικό Dakar, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης, που αποτέλεσε για χρόνια τον τερματισμό του πιο θρυλικού αγώνα rally.

Το δικύλινδρο scrambler της DAYTONA έκανε το διηπειρωτικό πέρασμα από την Ευρώπη στην Αφρική, μπαίνοντας την "Μαύρη Ήπειρο" από το Μαρόκο, ενώ αναμετρήθηκε και με την πρόκληση της ερήμου Σαχάρα, με απόλυτη επιτυχία. Οι 43 βαθμοί Κελσίου και οι αμμοθύελλες που συνάντησαν ο Μητσάκης και η ROCKSTAR 500 δεν στάθηκαν ικανά εμπόδια για να ανατρέψουν το σχεδιασμό του ταξιδιού, με το ταξιδιωτικό δίδυμο να φτάνει στον εμβληματικό προορισμό του, έχοντας περάσει από τη Μαυριτανία και διασχίζοντας τον Τροπικό του Καρκίνου.

Από εκεί και έπειτα, ξεκινά το δεύτερο μέρος του ταξιδιού που σηματοδοτεί την επιστροφή του Μητσάκη και της DAYTONA ROCKSTAR 500 στην Ελλάδα, με το δικύλινδρο scrambler να ξεπερνάει κάθε όριο και προσδοκία!