Αγαπητοί Φοιτητές και Απόφοιτοι,
Αγαπητές Φοιτήτριες και Απόφοιτες του BCA College.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το BCA για 3η συνεχή χρονιά, συμμετέχει μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration, σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων και επέκτασης της απασχόλησης, το Project Future.

Με τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, το Project Future είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης νέων, καθώς συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και προσφέρει σε νέους πτυχιούχους τις δεξιότητες που χρειάζονται σήμερα, αλλά και στο μέλλον, δίνοντας νέες προοπτικές στο επαγγελματικό τους αντικείμενο.

Περισσότερες Πληροφορίες
 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 9ο κύκλο υποβάλλονται έως την 11 Νοεμβρίου 2022.

Τα μαθήματα γίνονται ψηφιακά ή/και δια ζώσης. Μπορούν να συμμετάσχουν νέοι πτυχιούχοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα διαδραστικά και βιωματικά Workshops του BCA College:

Εγγραφείτε εδώ
 

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Ακαδημαϊκό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα BCA College, powered by Regeneration και υπό την αιγίδα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το BCA συνεχίζει να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας και παράλληλα συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια επαγγελματικής αποκατάστασης των φοιτητών και των αποφοίτων του.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία!
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου

 
 
newlogo

Dr Christine Konstantinidou
BA, BH, MA, MBA, DBA
General Manager

BCA – Business College of Athens
205 Alexandras Avenue., 115 23 Athens 
http://www.bca.gr
email: [email protected]
Tel: (+30) 210 7253783  
Mob: (+30) 6944 340512

newlogo

 
 
© 2022 BCA COLLEGE, All rights reserved.
 youtubeinstagramlinkedin