Φέτος τα Χριστούγεννα, κάντε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πετάξουν από χαρά κι ευχηθείτε τους Merry merry flights!

Τα καλύτερα δώρα δεν τυλίγονται! Είναι οι ανεκτίμητης αξίας εμπειρίες. Είναι οι επιθυμίες και τα όνειρα που πραγματοποιούνται.

Με την υπηρεσία SKY gifts από τη SKY express, προσφέρετε εύκολα και γρήγορα ευκαιρίες για ταξίδια· επιλέγοντας εσείς το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και αφήνοντας στους παραλήπτες να ορίσουν πότε, πού και με ποιους θα ταξιδέψουν.

Η διαδικασία είναι απλή! Διαλέξτε gift card, προσθέστε το μήνυμά σας, ολοκληρώστε την πληρωμή και το δώρο σας μόλις ξεκίνησε για τον προορισμό του.

Όλα τα υπόλοιπα, θα τα αποφασίσει ο ταξιδιώτης που θα πετάξει με τον πιο πράσινο στόλο της χώρας κι έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης. Επιλέγοντας ανάμεσα σε 34 ελληνικούς προορισμούς, 8 πόλεις του εξωτερικού και μία σειρά ξεχωριστών υπηρεσιών για να απολαύσει την αληθινή πολυτέλεια μίας κυριολεκτικά comfortable πτητικής εμπειρίας. 

Mε το δικό σας SKY gift και τις μοναδικές υπηρεσίες της SKY express που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, το 2023 τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πραγματοποιήσουν τα ταξίδια των ονείρων τους!

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.skyexpress.gr/el/book/sky-gift


 

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μια από τις πλέον δυναμικές σε όλη την Ευρώπη. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια). Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor, κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων Airbus A320neo, ενός Airbus A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις πανγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece