Ο ανεξάρτητος βουλευτής, κος Βασίλης Καπερνάρος , μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην Έκτακτη δημοσιογραφική εκπομπή  με τους δημοσιογράφους Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον Λάμπρο Καλαρρύτη

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

 

Με αφορμή την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας

 

Β.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Ακούσαμε  προεκλογικά συνθήματα για εθνικές εκλογές την ίδια ώρα που ψηφίζουμε για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Αφού θέλουν έτσι τα επίσημα δύο στοιχεία του πολιτικού συστήματος να πάμε σε εκλογές εκτός από ευχές για καλά Χριστούγεννα πρέπει να μην κάνουμε ευχολόγια για το μέλλον αλλά για να έχουμε πραγματικά στοιχεία να αποδείξουμε ότι πάμε περαιτέρω να διαπραγματευτούμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε.

 

Β.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Δεν μπορούν να βάζουν   τα πολιτικά τους συμφέροντα και τις κομματικές ιδιοτέλειες πάνω από το συμφέρον της χώρας  είναι υποχρεωμένοι να συνεννοηθούν. Όποιο αποτέλεσμα και αν έχει η συνεννόηση τους θα έπρεπε να γίνει καθαρή και το αποτέλεσμα να ανακοινωθεί στον ελληνικό λαό υπό μορφή διαγγέλματος και από τους δύο. Από εκεί και ύστερα εάν αυτοί κοιτάζουν τα συμφέροντά τους  μέχρι σήμερα όπως συνηθίζεται εδώ και σαράντα χρόνια τότε να πάμε σε εκλογές και να πάρει την ευθύνη ο ελληνικός λαός.    

 

Ερωτηθείς πως του φαίνεται η προοπτική μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

 

Β.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Ένα μελλοντικό και ενδεχόμενο γεγονός, θα δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι ο θεός των Ελλήνων να είναι μαζί μας.

 

Ερωτηθείς αν έχουν αλλάξει στάση οι ψηφοφόροι του σε σχέση με το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας

 

Β.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Μέχρι τώρα όχι .