Το e-shop.gr μόλις κυκλοφόρησε την νέα του σειρά, Black Friday the original και κάθε επεισόδιο είναι καθηλωτικό!

Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε διαφορετική κατηγορία προϊόντων να μάχεται μπροστά στα μάτια μας, προκειμένου να βρεθεί στην πιο χαμηλή τιμή που μπορούμε να φανταστούμε!

Αν δεν έχεις δει την νέα σειρά της Black Friday the original, δες όλα τα επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει εδώ

Το e-shop.gr στοχεύει όλο το χρόνο να μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μάλιστα, ορισμένα από τα προϊόντα του διατίθενται στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Με μια γρήγορη περιήγηση στο site θα ανακαλύψεις γύρω στα 300.000 προϊόντα από προϊόντα τεχνολογίας, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονικά παιχνίδια, gaming κονσόλες, τα πάντα για την διασκέδαση σου μέχρι και προϊόντα για το σπίτι, λευκές συσκευές, μικροσυσκευές, εργαλεία, προϊόντα κήπου, εξοπλισμό security, όργανα γυμναστικής, μουσικά όργανα, βιβλία, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά παιδικά αλλά και προϊόντα για την προσωπική σου φροντίδα.

Στην Black Friday the original του e-shop.gr, οι τιμές των προϊόντων πέφτουν τόσο… που κυριολεκτικά παρακολουθούμε καθηλωμένοι!

Πέρα από τις Black Friday τιμές, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα της Ελλάδας, μας υπόσχεται γρήγορη και άμεση παράδοση και την Black Friday, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Άμεση παραλαβή από 58 e-shop points σε όλη την Ελλάδα.

2. Παράδοση με BOX NOX , μόνο 1 ευρώ μέχρι και τον Δεκέμβριο!

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@e-shop.gr