Τα δημοφιλέστερα μοντέλα της QJMOTOR έκαναν "απόβαση" στη μεγαλόνησο, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της Κρήτης να τα δουν από κοντά αλλά και να έρθουν σε μια πρώτη οδηγική επαφή μαζί τους, μέσα από τα οργανωμένα test rides τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης του δικτύου QJMOTOR.

 

Περισσότερα από 800 test rides έγιναν στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλαο και στα Μάλια, τα οποία στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και άφησαν τις θετικότερες των εντυπώσεων στους αναβάτες που συμμετείχαν στη διαδικασία και οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες της QJMOTOR.

 

Η συνέχεια του "QJMOTOR EXPERIENCE 2024" θα δοθεί στο συνεργαζόμενο κατάστημα του δικτύου QJMOTOR, MOTOREX, στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 51, Τηλ. 2104171600, [email protected]) 4 – 7 Μαρτίου (ώρες test ride 09:00 – 16:00)

 

Μοντέλα διαθέσιμα για test rides:

  • SVT 650

  • SRT 800X

  • SRT 700

  • FORT 350

 

Για το κλείσιμο των test rides απαιτείται επικοινωνία με το συνεργαζόμενο κατάστημα, τα απαραίτητα έγγραφα (άδεια οδήγησης και ταυτότητα) και φυσικά ο απαραίτητος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, γάντια, μπουφάν μοτοσυκλέτας).