Mε ένα πραγματικά μοναδικό και εντυπωσιακό πάρτι γιόρτασε τα 13α γενέθλιά της η Frontstage Entertainment, ο Νο.1 Ραδιοφωνικός Όμιλος της Ελλάδας, στην Πέτρινη Αποθήκη, στο λιμάνι του Πειραιά. Η Frontstage Entertainment έχει στο ενεργητικό της 5 από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας: Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3 και Kids Radio 88.6, ενώ δραστηριοποιείται και στη διοργάνωση music, cultural και corporate events, διαθέτοντας μία αφοσιωμένη ομάδα παραγωγής.

Πλήθος καλεσμένων – καλλιτέχνες, παραγωγοί, συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς και πάρα πολλοί φίλοι της εταιρίας -  κατέκλυσαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πέτρινης Αποθήκης και τον γέμισαν με ανεξάντλητο κέφι και πολύ χορό. Ανάμεσά τους οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος ΔεληβοριάςΣτάθης Δρογώσης, Βιολέτα Ίκαρη, Πάνος Μουζουράκης, Ρένα Μόρφη, Αδριάνα Μπάμπαλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κ.ά.

 

Η Πέτρινη Αποθήκη είχε μεταμορφωθεί σε ένα φαντασμαγορικό Λούνα Παρκ και όλοι οι καλεσμένοι διασκέδασαν με το carousel, έπαιξαν arcade παιχνίδια, φωτογραφήθηκαν στα photobooths, έφαγαν μαλλί της γριάς και ποπ κορν, γλυκά, ζαχαρωτά και γεύτηκαν special street food από τα food trucks. Οι εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι με τις φαντασμαγορικές στολές και οι aerial χορεύτριες ολοκλήρωναν μία εξωπραγματική ατμόσφαιρα.

 

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν με τον αγαπημένο international DJ, Dimitri from Paris, που ήρθε αποκλειστικά για το πάρτι της Frontstage Entertainment. Μετά το set, στη σκηνή ανέβηκε η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, CEO της Frontstage Entertainment, για να ευχαριστήσει όλους τους καλεσμένους κι επί 13 χρόνια αγαπημένους και αφοσιωμένους συνεργάτες. Η κα Δασκαλοπούλου έδωσε την ψυχαγωγική σκυτάλη στον εξαιρετικό performer, Θανάση Αλευρά. Μαζί του τραγούδησαν και χόρεψαν οι υπερταλαντούχοι Idra Kayne και Jerome Kaluta, ενώ μαζί με την μπάντα που τον συνόδευε, ο Θανάσης Αλευράς έκανε τους καλεσμένους να διασκεδάσουν με τα σατιρικά κείμενά του για κάθε σταθμό του Ραδιοφωνικού Ομίλου!

 

 

Λίγα λόγια για την Frontstage:

Η Frontstage Entertainment είναι ο Νο. 1 Ραδιοφωνικός ‘Ομιλος της Ελλάδας, με το 33% των ακροατών να ακούνε καθημερινά τους σταθμούς της. Έχει στο ενεργητικό της 5 από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας: Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3 και Kids Radio 88.6.

Η Frontstage Entertainment δραστηριοποιείται και στη διοργάνωση music, cultural και corporate events εδώ και 13 χρόνια, διαθέτοντας μία αφοσιωμένη ομάδα παραγωγής. Με πλούσια εμπειρία σε παραγωγές συναυλιών και φεστιβάλ, σε εκθέσεις και εταιρικά events, η Frontstage Entertainment δημιουργεί και προσφέρει πολιτιστικές εκδηλώσεις, μεγάλης και μικρής κλίμακας, καθώς και custom-made εταιρικά events. Επίσης, η Frontstage Entertainment παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής πιστότητας στον τομέα της ηχογράφησης, αναλαμβάνοντας την παραγωγή spot, podcasts, audiobooks, voice overs και άλλα.

Το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Frontstage Entertainment είναι η συνδρομητική πλατφόρμα Kids Radio+ (kidsradioplus.com), η πρώτη και μοναδική audio και video πλατφόρμα μόνο για παιδιά, με 300+ παιδικά audiobooks, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά videos, και 25+ online radios για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση, σε ένα απόλυτα ασφαλές και χωρίς διαφημίσεις περιβάλλον, με έξυπνο γονικό έλεγχο.

Η Frontstage σε νούμερα:

  • 33% των ακροατών ηλικιών 15-70 ακούνε καθημερινά τουλάχιστον 1 από τα 5 ραδιόφωνα του Ομίλου

  • Έχει 1.8 εκ. ακροατές την εβδομάδα κατά μέσο όρο

  • Κατέλαβε την 1η θέση στη λίστα Best Workplaces for Women Hellas 2023, την λίστα που περιλαμβάνει τις εταιρίες που οι εργαζόμενες γυναίκες προτιμούν να δουλεύουν

  • Διακρίθηκε στην 8η θέση, στη λίστα Best Workplaces 2023, μεταξύ των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

  • 100% των εργαζομένων δηλώνουν ότι αισθάνονται περήφανοι που εργάζονται στη Frontstage Entertainment.