Ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, κος Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Για την επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ

 

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Έχω μάθει να δίνω τη μάχη μέχρι να κλείσει η κάλπη και όχι να κατεβάζω τα μολύβια όπως έχουν κάνει άλλοι.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για να μην ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, για να μην βγει η Ελλάδα  από το ΝΑΤΟ, για να μην ξεπουλήσουμε με ένα δεύτερο σχέδιο Ανάν το Κυπριακό, για να μην διαλυθούν τα ΜΑΤ, για να μην δοθούν χιλιάδες ιθαγένειες σε μετανάστες, για να μην γίνει το τζαμί στο Βοτανικό και καλώ τους Έλληνες να ψηφίσουν για την πατρίδα και να ψηφίσουν για το χάραμα που έχει αρχίσει να φαίνεται.  

Χθες άκουσα στην ομιλία του κ. Τσίπρα η κωλοτούμπα στα οικονομικά έγινε αμέσως από χθες μετά την απόφαση Ντράγκι, δεν φοβάμαι λοιπόν την οικονομική πολιτική.  

Μόνο με το φόβο δεν κερδίζεις ποτέ εκλογές. Εγώ πάντα πίστευα ότι έπρεπε να ανοίξει η ατζέντα με όλα τα θέματα αυτά που σας είπα και να μπούνε και οι τρεις -τέσσερις θετικές μας προτάσεις.  

 

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Μην νομίζετε ότι εάν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό δεν πρόκειται εγώ να μιλήσω από την Δευτέρα και μετά αλλά μέχρι να κλείσει η κάλπη κρατώ το στόμα μου κλειστό για την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθήσαμε.  

 

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Ο Ε. Αβέρωφ μου είχε πει ότι ο Κ.Καραμανλής έγινε μεγάλος, όχι γιατί ήταν τόσο μεγάλος και είχε τόσο φωτισμένο μυαλό, είχε όμως ένα πολύ μεγάλο χάρισμα επειδή είχε αυτοπεποίθηση και πατούσε γερά στα πόδια του γύρω του είχε μαζέψει ανθρώπους με καλύτερο μυαλό από αυτόν.  Και επειδή είχε και την ικανότητα της αυτογνωσίας επειδή ήξερε ότι υστερούσε ίσως σε πολιτιστική κουλτούρα κάθε Κυριακή έτρωγε με το Γκάτσο, τον Χατζιδάκη, τον Χόρν ενώ τώρα οι αρχηγοί για να φαινόμαστε μεγάλοι μαζεύουμε δίπλα μα